voetbalzone

Wolfsburg laat beroofde spits met Nutella-verslaving naar Bremen gaan

Erik van Dam02 aug 2016, 18:42
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2016, 18:42
Advertentie

Max Kruse stapt over van VfL Wolfsburg naar Werder Bremen. De 28-jarige spits ging pas een jaar geleden van Borussia Mönchengladbach naar die Wolfe, maar kon geen potten breken bij de Volkswagenclub. Kruse speelde weliswaar 32 wedstrijden, waarvan het grootste deel als basisspeler, maar stelde er maar zes doelpunten tegenover. Bovendien viel hij in negatieve zin op buiten de lijnen.

/

Kruse kwam het voorbije seizoen meermaals in opspraak. Zo werd hij beroofd van een bedrag van 75.000 euro tijdens een bezoek aan een Berlijns café, kampte hij met een Nutella-verslaving en pakte hij de telefoon van een BILD-journaliste af en wiste hij de foto’s die ze van hem had gemaakt. Tot overmaat van ramp ging er later ook nog een naaktvideo van Kruse rond via WhatsApp.

De voorbije weken schreef de Duitse pers al dat VfL Wolfsburg medewerking zou verlenen aan een zomerse transfer van Kruse. Nu is de deal dus rondgemaakt, al is niet precies duidelijk hoeveel geld Werder betaalt aan Kruses oude club. Voor de spits is de stap naar Werder een terugkeer op bekende grond: hij startte er zijn profloopbaan al en speelde er van 2006 tot 2009.



Bezig met laden …