voetbalzone

Wolfsburg rondt na recordtransfer De Bruyne opnieuw miljoenenverkoop af

Bart Kruyt30 aug 2015, 21:45
Laatst bijgewerkt: 30 aug 2015, 21:45
Advertentie

VfL Wolfsburg is deze zondag twee belangrijke spelers kwijtgeraakt. Kevin De Bruyne tekende een zesjarig contract bij Manchester City, terwijl Wolfsburg zondagavond bevestigd dat ook de transfer van Ivan Perisic naar Internazionale is afgerond. Verrassend is dit nieuws niet: zaterdag was al bekend dat De Bruyne en Perisic in Manchester en Milaan waren om hun transfers te realiseren.

voetbalzone

Perisic werd zaterdag al medisch gekeurd bij Inter, dat naar verluidt achttien miljoen euro betaalt voor de Kroatisch international. Eerder deze zomer maakte Wolfsburg nog duidelijk dat het Perisic absoluut niet wilde verkopen: “Maar de situatie is veranderd en we zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden waar alle partijen tevreden mee zijn. We wensen Ivan het beste in Milaan”, zegt Wolfsburg-directeur Klaus Allofs.

De 26-jarige Perisic stapte halverwege het seizoen 2013/14 van Borussia Dortmund over naar Wolfsburg en speelde zeventig competitiewedstrijden voor de tegenstander van PSV in de Champions League, waarin hij achttien keer scoorde. “Ik had een mooie en succesvolle tijd bij Wolfsburg, maar ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging. Ik bedank het bestuur van Wolfsburg dat zij bij de kans hebben gegeven om naar Italië te verhuizen en ik wens het team veel succes”, zegt Perisic.


Bezig met laden …