voetbalzone

Wolfsburg vreest return met PSV: 'Ze zullen sterker voor de dag komen'

Daniel Cabot Kerkdijk22 okt 2015, 07:45
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2015, 07:45
Advertentie

VfLWolfsburg was woensdagavond in de Champions League een maatje te groot voor PSV, dat op Duitse bodem met 2-0 onderuit ging. De ploeg van Dieter Hecking zette daarmee een grote stap richting overwintering in Europa, daar CSKA Moskou en Manchester United elkaar tegelijkertijd in evenwicht hielden. De Duitsers staan in Groep B nu drie punten 'los'.

voetbalzone

Een zege in de return met PSV, over twee weken, is volgens de Duitsers allerminst een uitgemaakte zaak. "We hebben nog een zware weg te gaan", zei Julian Draxler. "Dit was pas de heenwedstrijd. PSV zal in eigen huis nog sterker voor de dag komen. We hebben nu zes punten, dat is een goede uitgangspositie waarop we verder kunnen bouwen."

Hecking deelde de mening van Draxler: de oefenmeester verwacht een lastig weerzien in Eindhoven, waar Manchester United immers onderuit ging. "Ik wil mijn ploeg complimenteren met deze prestatie. Dit was echt volwassen voetbal. Dat moet ook in de Champions League. Na rust was ons positiespel door enkele omzettingen beter, waardoor we een verdiende overwinning geboekt hebben. De return is weer een andere wedstrijd. We zullen het daar zeer lastig krijgen. PSV heeft een goed elftal."

Bezig met laden …