voetbalzone

Wolverhampton slaat dubbelslag met John en Man United-verdediger

Bart Kruyt22 aug 2016, 14:40
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2016, 14:40
Advertentie
/

Ola John gaat opnieuw aan de slag in de Engelse Championship. De aanvaller speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Reading en vertrekt nu naar Wolverhampton Wanderers, dat op de officiële website van de club melding maakt van de komst van de enkelvoudig Nederlands international. Naast John is ook Cameron Borthwick-Jackson binnengehaald.

Borthwick-Jackson wordt voor een jaar gehuurd van Manchester United, waarvoor hij onder Louis van Gaal nog tien competitiewedstrijden in de Premier League speelde. José Mourinho had de negentienjarige verdediger echter (nog) niet nodig, waardoor hij nu ervaring op mag gaan doen bij Wolverhampton. Het contract van Borthwick-Jackson bij United loopt nog vier jaar door.

Naast Borthwick-Jackson is dus ook de 24-jarige John vastgelegd: hij wordt gehuurd van Benfica, dat de voormalig aanvaller van FC Twente eerder al verhuurde aan Hamburger SV en dus Reading. Voor laatstgenoemde club speelde hij vorig seizoen 28 competitiewedstrijden en maakte hij 4 doelpunten. John ligt bij Benfica nog voor drie seizoenen vast.


Bezig met laden …