Worm kan dominant Melbourne Heart niet aan driepunter helpen

Bart Kruyt23 okt 2010, 12:15
Laatst bijgewerkt: 23 okt 2010, 12:15

Melbourne Heart heeft genoegen moeten nemen met een punt tegen Goldcoast United. De ploeg van John van ’t Schip gaat steeds beter draaien en was in eigen huis dominant, maar wist geen van de vele kansen die het kreeg te verzilveren. Rutger Worm liet zich in aanvallend opzicht nog zien, maar ook zijn vizier stond niet op scherp: 0-0.

De voormalig NEC-aanvaller kreeg in de eerste helft twee goede kansen. Glen Moss bewees echter een uitstekende doelman te zijn, waarna hij na rust ook de beste kans van de wedstrijd van Eli Babalj wist te pareren. Om de dominantie van Melbourne te onderstrepen: de thuisploeg kreeg dertien corners, tegenover nul van Goldcoast.

Melbourne, nog zonder de geschorste Gerald Sibon, probeerde in de slotfase nog van alles maar wist geen doorbraak te forceren. Dankzij het punt komt de ploeg van Van ’t Schip de top zes binnen, maar het gevoel leeft dat er meer te halen viel. Golcoast blijft ondanks het puntenverlies in de top vier van de ranglijst staan.