voetbalzone

Wotte met Universitatea in blessuretijd onderuit tegen Timisoara

Matthijs van Laar03 apr 2010, 17:25
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2010, 17:25
Advertentie

Mark Wotte moet met zijn Universitatea Craiova met een schuin oog naar onderen blijven kijken. Na twee knappe overwinningen op rij ging de ploeg zaterdag onderuit tegen FC Timisoara. De bezoekers, eerder dit seizoen tegenstander van Ajax in de groepsfase van de Europa League, wonnen dankzij een doelpunt in blessuretijd.

Timisoara, vorig seizoen nog knap als tweede geëindigd in de Roemeense Liga 1, begon het best en nam al na vijf minuten spelen de leiding via Dorin Goga. Na een half uur spelen stelde de thuisploeg orde op zaken via Valentin Iliev. Die treffer leek lange tijd genoeg voor een punt, maar ver in blessuretijd bezorgde Lukas Magera de gasten alsnog de volle buit.

Universitatea Craiova blijft daardoor op 27 punten staan, waarmee het nog wel altijd een voorsprong van twee punten heeft op Pandurii, dat op de gevreesde vijftiende plek staat. Volgende week wachten Wotte en zijn ploeg de belangrijke confrontatie met Apulum Unirea, dat momenteel de laatste plek van de Roemeense hoogste klasse bezet.

Bezig met laden …