voetbalzone

Wotte ziet tien man Craiova stand houden tegen Astra Ploiesti

Bart Kruyt10 apr 2010, 18:03
Laatst bijgewerkt: 10 apr 2010, 18:03
Advertentie

Na twee nederlagen op rij leeft Universitatea Craiova weer wat op in de Roemeense degradatiestrijd. De ploeg van Mark Wotte won in eigen huis met een minimaal verschil van Astra Ploiesti (1-0), waardoor het goede zaken deed in de strijd tegen de onderste plekken. Craiova eindigde met tien man wegens een rode kaart voor Silviu Balace.

De verdediger werd tien minuten voor het eindsignaal van het veld gestuurd, waardoor Craiova nog een hectische slotfase tegemoet ging. De thuisploeg stond op dit moment al op voorsprong, dankzij een treffer van Mihai Dina, en wist deze marge met tien tegen elf te verdedigen. De vreugde was zodoende groot na het laatste fluitsignaal.

Dankzij de overwinning komt de ploeg van Wotte op dertig punten terecht: vier meer dan Politehnica Iasi en International, die onder de gevreesde degradatiestreep staan. Beide ploegen komen later dit weekend echter nog in actie en kunnen Craiova dan weer naderen. Voor Wotte en zijn mannen zijn er dit seizoen nog vier wedstrijden te gaan.

Bezig met laden …