Wotte's Universitatea is kansloos tegen Unirea en blijft onderin hangen

Matthijs van Laar25 apr 2010, 17:57
Laatst bijgewerkt: 25 apr 2010, 17:57

Mark Wotte moet nog even in spanning zitten. Bij een zege in eigen huis op Unirea Urziceni had Universitatea Craiova flink afstand kunnen nemen van de staartploegen, maar de 1-4 nederlaag betekent dat de ploeg ook de laatste vijf wedstrijden nog op de tenen zal moeten lopen. De degradatiestreep ligt echter nog wel altijd op een prettige vier punten afstand.

Universitatea had niet al te veel in te brengen tegen de ploeg die eerder dit seizoen nog in de groepsfase van de Champions League actief was. Marius Bilasco hielp de gasten al na acht minuten aan een 0-1 voorsprong, waarna Raul Andrei Rusescu er laat in de wedstrijd 0-2 van maakte. De 1-2 van Mihai Gangioveanu bleek slechts een pleistertje op de wonde.

Razvan Paduretu stelde namelijk gauw weer orde op zaken en vergrootte de marge andermaal naar twee treffers. Twee minuten voor tijd zorgde Antonio Semedo voor de afgetekende 1-4 eindstand. Volgende week wachten Wotte en zijn ploeg de belangrijke confrontatie met International, dat eveneens onderin de Liga 1 bivakkeert.