voetbalzone

Younes maakt indruk bij Jong Ajax: 'Ik hoop er tegen Celtic bij te zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk14 sep 2015, 23:35
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2015, 23:35
Advertentie

Het was bijna een half jaar geleden dat Jong Ajax in competitieverband voor het laatst een overwinning boekte, op 16 maart tegen Fortuna Sittard. Maandagavond stapten de beloften echter als winnaar van het veld. De ploeg van Andries Ulderink was met 4-1 te sterk voor Telstar en zodoende staat de teller na vijf duels op evenveel punten.

Thulani Serero maakte zijn eerste officiële speelminuten voor Ajax dit seizoen.Ook Amin Younes en Mike van der Hoorn verschenen aan de aftrap. Younes nam op slag van rust de 2-0 voor zijn rekening en was een van de uitblinkers. "We hebben als ploeg veel goede dingen laten zien, en mooie combinaties op de mat gelegd.” De aanvaller hoopte voldoende indruk te hebben gemaakt om voor het eerste elftal in aanmerking te komen.

"Maar het is aan de trainer om te beslissen. Het enige wat ik kan doen is honderd procent fit blijven en gas blijven geven. Ik hoop er donderdag tegen Celtic bij te zijn", verwijst Younes via de officiële kanalen van Ajax naar het eerste duel in de groepsfase van de Europa League.

Bezig met laden …