voetbalzone

'Zaak dat Vossen en Ogunjimi met beiden voeten op de grond blijven'

Erik van Dam14 okt 2010, 08:14
Laatst bijgewerkt: 14 okt 2010, 08:14
Advertentie

Racing Genk-trainer Frank Vercauteren feliciteert zijn aanvallers Jelle Vossen en Marvin Ogunjimi met hun prestaties bij het Belgische nationale team. “Die lijn moeten ze zondag tegen Standard doortrekken”, zegt de coach in gesprek met Sporza. Genk was tegen Kazachstan en Oostenrijk de hofleverancier van de Rode Duivels met Vossen en Ogunjimi.

“Het is heel mooi dat ze hun prestaties uit de Belgische competitie internationaal bevestigd hebben. Vossen en Ogunjimi hebben echt sterk gespeeld. De lat zal hoger liggen. Het is nu zaak om met beide voeten op de grond te blijven. Nu moeten Vossen en Ogunjimi de knop omdraaien en focussen op één ding: de match tegen Standard. Zondag moeten ze opnieuw op topniveau presteren. Ze moeten de lijn van België doortrekken”, zegt de trainer hoopvol.

Verbaasd over Vossens prestaties was Vercauteren niet. “Het is logisch dat hij goed presteerde. Hij is topschutter in de competitie. Ik stel nooit de ploeg van een andere trainer op, maar in dit geval had ik Vossen ook zeker in de basis gezet. Ogunjimi heeft me meer verrast. Hij heeft getoond dat hij mentaal sterk is. Nu weet Marvin dat je ook als invaller van enorme waarde kunt zijn.”

Bezig met laden …