voetbalzone

Zaakwaarnemer Denswil geeft duidelijkheid over Manchester United

Erik van Dam19 dec 2013, 09:19
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2013, 09:19
Advertentie

Het Engelse Metro bracht woensdag naar buiten dat Manchester United de ontwikkeling van Stefano Denswil met belangstelling zou volgen. De regerend kampioen zou zó gecharmeerd zijn van de verdediger, dat het in januari al zou willen proberen hem te halen. De vraag was al hoe serieus het ‘nieuws’ genomen zou moeten worden en donderdag wordt duidelijk dat er geen sprake van is.

/

Winnie Haatrecht laat aan het Algemeen Dagblad weten dat de vermeende interesse van United in Denswil afgedaan kan worden als ‘onzin’. Zijn twintigjarige cliënt, die pas op zestien competitiewedstrijden voor Ajax staat, wordt volgens hem niet gevolgd door the Red Devils. Sterker nog, Denswils doel is goed te blijven presteren in Amsterdam en daar contractverlenging af te dwingen.

Voor de jaarwisseling hopen speler en club er samen al uit te komen. “Gebeurt dat niet, dan praten we in juni verder”, verduidelijkt Haatrecht in de ochtendkrant. Denswil debuteerde in oktober 2012 in het eerste van Ajax, in de bekerwedstrijd tegen ONS Sneek. Hij kwam inmiddels ook tot zeven interlands voor Jong Oranje.

Bezig met laden …