voetbalzone

Zaakwaarnemer foetert op Twitter: 'Waarom wachten tot juni?'

Bart Kruyt31 dec 2014, 11:20
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2014, 11:20
Advertentie

Het is onzeker of Thiago Motta nog lang bij Paris Saint-Germain zal blijven. De verdedigende middenvelder krijgt de laatste weken te maken met de nodige kritiek en speelde dinsdagavond in de oefenwedstrijd tegen zijn oude club Internazionale opnieuw niet sterk. "Hij is geen zwakke schakel, maar het is duidelijk dat hij niet in zijn beste vorm verkeert", verzuchtte Laurent Blanc.

voetbalzone

Alessandro Canovi, de zaakwaarnemer van Motta, is het gezeur over zijn cliënt nu meer dan zat. "Volgens de mensen in Parijs worden alle problemen bij PSG veroorzaakt door Thiago Motta", foetert hij op Twitter. "Als de club het daarmee eens is, waarom zouden we dan moeten wachten tot juni?" Daarmee bedoelt Canovi dat een transfer in januari een mogelijkheid zou zijn.

Motta is inmiddels 32 jaar oud en begon zijn loopbaan bij Barcelona, voordat hij via Atlético Madrid, Genoa en Internazionale bij PSG terecht kwam. Daar is de middenvelder nu bezig aan zijn vierde seizoen. Het contract van de 23-voudig Italiaans international loopt nog anderhalf jaar door, tot de zomer van 2016.

Bezig met laden …