voetbalzone

Zaakwaarnemer Leerdam hoopt op winterse transfer: 'Is aan de clubs'

Bart Kruyt16 jan 2013, 07:40
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2013, 07:40
Advertentie

Kelvin Leerdam heeft alvast zekerheid over zijn toekomst. De verdediger annex middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Feyenoord en tekende aan het begin van deze week een verbintenis bij Vitesse, dat de jeugdinternational in de zomer transfervrij zal overnemen. Zaakwaarnemer Sigi Lens probeert zijn cliënt echter al deze maand naar Arnhem te brengen.

/

Ronald Koeman doet bij Feyenoord al een tijdje geen beroep meer op Leerdam, nadat hij had aangegeven dat hij Rotterdam zou gaan verlaten. "Als beide partijen hun verstand gebruiken, dan kan er binnenkort een oplossing komen", zegt Lens in het Algemeen Dagblad. "Maar dat is aan Vitesse en Feyenoord. In elk geval weet Kelvin alvast waar zijn toekomst ligt."

De 22-jarige Leerdam had ook aanbiedingen uit het buitenland, maar koos uiteindelijk voor Vitesse. De geboren Surinamer liet weten dat dit geen keuze voor het geld was, maar in Arnhem gaat hij wel aanzienlijk meer verdienen dan in Rotterdam. Leerdam krijgt naar verluidt een miljoen per jaar van Vitesse: ruim het dubbele van zijn huidige salaris bij Feyenoord.

Bezig met laden …