voetbalzone

Zaakwaarnemer Neymar: 'Pelé moet zijn kleinkinderen aandacht geven'

Daniel Cabot Kerkdijk21 feb 2013, 07:10
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2013, 07:10
Advertentie
/

De reactie van het Neymar-kamp op de uitlatingen van voetbalicoon Pelé heeft niet lang op zich laten wachten. De 72-jarige Braziliaan claimde woensdag dat zijn veelbelovende landgenoot van Santos er nog lang niet is. "Wij in Brazilië denken dat hij de beste speler in de wereld is, maar hij houdt zich meer bezig met hoe hij overkomt in de media, de mode en zijn haarstijl", verzekerde o Rei.

De uitspraken van Pelé zijn opvallend, daar de oud-aanvaller een jaar geleden nog liet optekenen dat Neymar de beste voetballer van de wereld was. De zaakwaarnemer van Neymar, Wagner Ribeiro, haalt uit naar Pelé. "Pelé moet zijn kleinkinderen aandacht geven en minder over Neymar praten", claimt de belangenbehartiger. "Als Pelé nu voetballer zou zijn, zou hij een mindere voetballer zijn dan Neymar."

"In de tijd van Pelé als voetballer waren verdedigers sloom en ook op fysiek gebied is er geen vergelijking mogelijk." Pelé verzekerde ook dat Neymar nog helemaal niet klaar is voor een transfer naar het buitenland. "In elke wedstrijd buiten Brazilië doet hij het niet goed. Hij is nog niet klaar om de problemen van de Braziliaanse ploeg in zijn eentje op te lossen."

Bezig met laden …