Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zaakwaarnemer Marcus Pedersen biedt Feyenoord-verdediger per ongeluk aan bij fanaccount op Instagram’

Laatste update:

De toekomst van Marcus Pedersen lijkt niet bij Feyenoord te liggen. De 23-jarige rechtsback uit Noorwegen keerde deze zomer terug naar Rotterdam-Zuid na een uitleenbeurt aan Sassuolo, maar zijn zaakwaarnemer José Enrique biedt hem actief aan op de transfermarkt. Dat is uitgelekt doordat de Spaanse agent een grote fout heeft gemaakt via Instagram.

De 38-jarige Enrique is geen onbekende in de voetballerij, daar hij in het verleden actief was als linksback bij onder meer Valencia, Liverpool en Newcastle United.

Pedersen is al langere tijd een van de spelers in de portefeuille van Enrique. Deze zomer lijkt de pijlsnelle rechtspoot op zoek naar een nieuwe werkgever, zo blijkt ook uit een bericht dat zijn zaakwaarnemer heeft verstuurd via Instagram.

Het verhaal zit als volgt: Enrique probeerde Lecce-trainer Luca Gotti te benaderen via Instagram, maar had niet door dat hij te maken had met een fanaccount. Pedersen is niet de enige speler die werd aangeboden bij Gotti, daar ook voormalig Fortuna Sittard-huurling Todd Cantwell (Rangers FC) werd aangehaald als interessante versterking voor Lecce.

Enrique kon zijn fout niet meer ongedaan maken, omdat zijn verstuurde dm zich razendsnel verspreidde via X. De zaakwaarnemer heeft nog niet gereageerd op zijn fout, al is nu wel voor iedereen duidelijk dat Cantwell en Pedersen op zoek zijn naar een nieuwe werkgever.

Nachtkaars


Feyenoord liep deze zomer behoorlijk wat miljoenen mis door de degradatie van Sassuolo uit de Serie A. De Italiaanse club zou Pedersen definitief overnemen voor 6 miljoen euro exclusief bonussen indien handhaving werd bewerkstelligd. Daar slaagde Sassuolo uiteindelijk niet in, waardoor Pedersen terug is bij Feyenoord.

De toekomst van Pedersen lijkt dus niet in Rotterdam te liggen. Eerder werd al bekend dat hij niet meer samen is met zijn Nederlandse ex-vriendin en hockeyster Noor Omrani. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo’n 5,5 miljoen euro. In De Kuip ligt Pedersen nog tot medio 2026 vast.

Het avontuur van Pedersen bij Feyenoord dreigt als een nachtkaars uit te gaan. De Rotterdammers haalden hem in de zomer van 2021 naar Nederland toe. Pedersen, die ook op de linkerflank uit de voeten kan, werd voor 2 miljoen euro overgenomen van Molde FK.

In de twee seizoenen die Pedersen onder trainer Arne Slot speelde kon hij bijna altijd rekenen op een basisplaats. De rechtspoot speelde in totaal 88 officiële wedstrijden namens Feyenoord, waarin hij goed was voor 1 doelpunt en 7 assists. Met de Rotterdammers wist hij in het seizoen 2022/23 beslag te leggen op het landskampioenschap in de Eredivisie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Dit vind ik dan persoonlijk wel een grote fout van Feyenoord. Ze lopen een behoorlijk bedrag mis door de degradatie van Sassuolo én moeten nu Pedersen nog maar kwijt te zien raken. Andere clubs zien dat ook en gaan na het slechte jaar van Pedersen echt niet de volle pond betalen.
Je hebt tegelijkertijd al een vervanger gekocht.

4 juli 2024 om 12:05
0

Je zou hem de voorbereiding mee kunnen laten draaien en dan een keuze kunnen maken tussen Nieuwkoop, Read en Pedersen. Heb niet het idee dat de verschillen heel groot zijn.
Met een contract tot 2026 zou je hem eventueel ook nog kunnen verhuren met optie tot koop of bij het verhuur het contract met 1 jaar verlengen.

4 juli 2024 om 12:05
0

Wie is er als vervanger gehaald als ik vragen mag? Of doel je op Nieuwkoop afgelopen seizoen?

5 juli 2024 om 12:24
0

Inderdaad Nieuwkoop. Daarnaast loopt Beelen ook rond en hebben ze net Jeyland Mitchell gehaald die er ook kan spelen.

Met Read als backup heb je dan genoeg opties en past Pedersen daar niet tussen.

4 juli 2024 om 12:08
0

Waarom niet gewoon houden? Veel beter dan Nieuwkoop wat mij betreft.

4 juli 2024 om 12:11
0

Nieuwkoop is ook niet in staat meer dan 70 minuten te spelen dus ja, op zich geen slecht idee om hem erbij te houden. Verdedigend maakt hij zoveel goed met z’n snelheid, aanvallend is het onrustig en gehaast, maar miss heeft hij dat in Italië bijgeschaafd

4 juli 2024 om 12:30
0

ik snap ook werkelijk niks ervan waarom hij überhaupt is aangetrokken.

Je hebt nog Geertruida, mocht hij gaan vertrekken dan wel een waardige vervanger proberen te halen.

Dan kan je pedersen nieuwkoop gewoon verkopen. Dan heb je Read en de nieuwe aanwinst ook.

4 juli 2024 om 13:43
0

@mr_knowledge

Nieuwkoop is aangetrokken omdat er anders te weinig Home-Grown spelers in de selectie zaten. De CL-reglementen schrijven voor dat je minimaal 4 spelers moet hebben die je zelf hebt opgeleid en totaal 8 die in je competitie zijn opgeleid. Geertruida stond op het punt om te vertrekken, waardoor we erg nauw zouden zitten.

4 juli 2024 om 12:21
0

En wat is de fout dan precies? Klaarblijkelijk waren erg niet veel opties om hem te verkopen. En natuurlijk moest je een vervanger halen vorig jaar, overigens voor een heel klein bedragje

4 juli 2024 om 14:27
0

Deze speler moet je houden

Die winnende goal thuis tegen AZ in blessuretijd die schiet me direct te binnen. Is best een aardige back en hij kan ook zomaar blijven onder de nieuwe trainer.

Die gozer had ik echt ontslagen als ik Pedersen was. Dit betekent gewoon dat deze gozer zijn netwerk niet afdoende is. Wat moet je dan met zo iemand? Overigens ga je nooit meer een goed bedrag krijgen voor Pedersen op dit moment gezien zijn degradatie.

4 juli 2024 om 13:49
0

Echt een enorme knuppel inderdaad. Ook lekker voor Pedersen's onderhandelingspositie dat iedereen weet dat zijn zaakwaarnemer met hagel aan het schieten is.

Had toch altijd het idee dat zaakwaarnemers een soort digitale rolodex hadden waar ze heel gericht gingen kijken aan wie ze een speler kunnen aanbieden. Zeker uit de stal van Raiola.
Dit is gewoon met hagel schieten via social media in de hoop dat iemand het leest. Klinkt heel “goedkoop” om dit via instagram te doen.

4 juli 2024 om 13:32
0

Dit is echt heel triest inderdaad. Een berichtje sturen in gebrekkig Engels zonder hoofdletters etc. En dan ook nog tonnen willen vangen... Het is dat hij een vinkje bij zijn naam heeft, anders dachten waarschijnlijk heel veel mensen dat dit een goedkoop spamberichtje was.

4 juli 2024 om 16:13
0

Hoezo met hagel schieten. Het was juist een gerichte actie aan die coach van Lecce..

4 juli 2024 om 17:04
0

Het ziet er uit als kopieer- en plakwerk wat naar heel veel accounts gaat.

Ik zou kijken naar clubs van een bepaald niveau die een rechtsback nodig hebben voor Pedersen en voor Cantwell naar clubs die een middenvelder nodig hebben en dan niet op instagram maar via connecties een daadwerkelijk telefoonnummer of mailadres proberen te achterhalen.

Bijvoorbeeld aan Stewart of Bosz laten weten dat ik weet dat Teze een stap wil maken en dat ze door ook de blessure van Dest weinig opties op rechtsback hebben. Dan zou ik de sterke punten van Pedersen noemen en dat hij met zijn snelheid en energieke spel goed zou passen in het spel van PSV.

Nu is dit een korte versie en gericht aan een club die hoger dan Pedersen zal mikken maar het is wel gericht en doordacht verkopen. Gezien de vergoeding die een zaakwaarnemer krijgt bij een transfer is het ook de moeite waard om er tijd in te steken.

Wel heel slordig. Bijzonder ook dat dat via social media gaat. Je zou zeggen dat zaakwaarnemers wel directe contactmogelijkheden van clubs, trainers etc. Hebben.

Kan gebeuren. Tegenwoordig is namaak amper meer van echt te onderscheiden.

4 juli 2024 om 12:38
0

Nee, kan en mag absoluut niet gebeuren.

Je gaat als volwaardig makelaarskantoor toch niet zomaar mensen contacteren via een instagramaccount, komop zeg! Amateurisme op en top en heel slecht voor alle partijen!

Bellen, bellen, bellen en afspraak inplannen.. dat is nagenoeg de enige manier in de zakenwereld om zaken te doen.

In de voetbalbusiness gaan miljoenen euro's om en als er een verkoop plaatsvindt staan deze zelfde makelaars als eerste in de rij om hun dikke bonus op te strijken.
Ik zou hem eruit flikkeren als ik het voor het zeggen had bij het makelaarskantoor, serieus!

Met het waarschijnlijke vertrek van Geertruida is het toch een hele nuttige speler die wel wat kan. Zijn er spelers uit de jeugd die zeer veel belovend zijn op die positie?

4 juli 2024 om 13:33
0

Givairo Read - inmiddels 18-jarige rechtsback die richting eind vorig seizoen definitief bij het 1e zit. Fysiek sterk, snel, goeie tackle, maar in tegenstelling tot Geertruida (dat toch meer een Cv/cvm was) een back die meer aan de zijlijn dendert.

4 juli 2024 om 13:39
0

Nieuwkoop ben ik geen fan van. Waarom zou je deze speler niet houden?

4 juli 2024 om 13:51
0

Ik zou hem er ook wel bij willen hebben hoor; het probleem is dat Pedersen, Read, en Nieuwkoop allemaal een beetje dezelfde spelers (type Dumfries) zijn. Iemand die echt een man uit kan schakelen of bijvoorbeeld zoals Geert en man extra op het middenveld kan creëren mist nog.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren