voetbalzone

Zaakwaarnemer Sigthórsson: 'Ik hoop dat Kolbeinn snel vertrekt'

Bart Kruyt07 jan 2015, 06:50
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2015, 06:50
Advertentie

Frank de Boer hoopt dat Kolbeinn Sigthórsson tot de zomer bij Ajax blijft, maar kan de IJslander niet langer een basisplaats garanderen. Arek Milik lijkt zijn concurrent te zijn voorbij gestreefd en als het aan de broer en zaakwaarnemer van Sigthórsson ligt, dan vertrekt de huidige nummer 9 van Ajax nog deze transfermaand uit Amsterdam. Lille en Queens Park Rangers zouden interesse hebben.

voetbalzone

Volgens Andri Sigthórsson heeft het geen zin om nog langer bij Ajax te blijven. "Ik hoop dat hij snel vertrekt", maakt de zaakwaarnemer duidelijk aan Ajax Showtime. "Een speler met de kwaliteiten van Kolbeinn moet wekelijks negentig minuten spelen op zijn eigen positie. Ik weet niet hoe groot de kans op een transfer is, want het is niet alleen aan mij. Er is in ieder geval interesse."

De 24-jarige Sigthórsson is bezig aan zijn vierde seizoen bij Ajax en verlengde onlangs nog zijn aflopende contract met een jaar, waardoor hij in de zomer in ieder geval niet transfervrij de deur uit zal wandelen. De IJslander maakte in 73 competitiewedstrijden 29 doelpunten voor Ajax; dit seizoen staat de teller op 5 goals uit 14 competitieduels. Momenteel kampt Sigthórsson met een enkelblessure.

Bezig met laden …