voetbalzone

'Zaakwaarnemer Stekelenburg druk bezig met transfer naar Engeland'

Bart Kruyt28 jan 2013, 06:20
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2013, 06:20
Advertentie

AS Roma speelde zondagmiddag met 3-3 gelijk tegen Bologna en Maarten Stekelenburg bekeek dit duel opnieuw vanaf de bank. De keeper mocht midweeks nog spelen in de bekerwedstrijd tegen Internazionale en presteerde goed, maar Zdenek Zeman gaf in de competitie Mauro Goicoechea weer de voorkeur. Stekelenburg hoopt nog deze week te kunnen vertrekken uit Rome.

/

Zaakwaarnemer Rob Jansen is volgens De Telegraaf druk bezig met een transfer voor de doelman van het Nederlands elftal, die dit seizoen pas negen competitiewedstrijden speelde. Stekelenburg hoopt op een verhuizing naar Engeland en Fulham is de belangrijkste kandidaat om de doelman binnen te halen. Op Craven Cottage is landgenoot Martin Jol de hoofdtrainer.

Jol hoopt ook nog op de komst van Stanislav Manolev, die op huurbasis moet worden overgenomen van PSV. De Eindhovenaren willen de rechtsback echter liever verkopen en wezen een eerste bod van de huidige nummer veertien van de Premier League af. Manolev is daar erg teleurgesteld over en liet zondag verstek gaan bij een training van Jong PSV, waar hij zich had moeten melden.

Bezig met laden …