voetbalzone

Zambrano: 'Messi en Higuaín gedroegen zich als kleine meisjes'

Bart Kruyt14 sep 2012, 09:20
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2012, 09:20
Advertentie

Lionel Messi wordt door velen gezien als de beste speler ter wereld en ook Gonzalo Higuaín heeft zich wel bewezen in de top van het mondiale voetbal. Carlos Zambrano is echter niet onder de indruk van de Argentijnen. De Peruviaanse verdediger stond deze week in de WK-kwalificatiereeks tegenover el Pulga en el Pipita en haalt behoorlijk uit naar het tweetal.

/

Zambrano, die de score opende in het duel dat in een 1-1 gelijkspel eindigde, is van mening dat Messi en Higuaín alleen maar aan het mopperen waren: "Ze gedroegen zich als kleine meisjes", zegt de verdediger van Eintracht Frankfurt. "Ze hebben alleen maar lopen mekkeren, de hele wedstrijd lang. De Argentijnen waren gefrustreerd en wisten niet hoe ze ons moesten bestrijden."

De Peruviaanse spelers hadden voor de wedstrijd al beloofd Messi hard aan te zullen pakken. "Ik denk dat hij bang was, want hij heeft niets gedaan", stelt Zambrano. "Higuaín probeerde me in het veld nog af te leiden door me te beledigen, maar ik hapte niet. De Argentijnen denken dat ze onverslaanbaar zijn, maar dat klopt niet. Voetbal is een sport voor mannen."

Bezig met laden …