voetbalzone

Zamora: 'De kritiek die Hodgson krijgt over zijn prestaties is ridicuul'

Bart Kruyt09 okt 2010, 13:47
Laatst bijgewerkt: 09 okt 2010, 13:47
Advertentie

Roy Hodgson maakt een moeilijke beginperiode door als manager van Liverpool. De van Fulham overgekomen trainer bungelt met zijn ploeg ergens onderin de rangschikking van de Premier League en krijgt inmiddels bakken kritiek over zich heen. Volgens Bobby Zamora, voormalig pupil van Hodgson bij Fulham, raakt die kritiek kant noch wal.

/

“De kritiek die hij krijgt is ridicuul”, vertelt Zamora aan persbureau Reuters. “Het is veel te vroeg om conclusies te trekken, bovendien heeft de ploeg te maken met blessures. Ieder verstandig persoon weet dat Liverpool aan het einde van het seizoen niet meer onderin zal bungelen.”

“Hij heeft zijn eigen stijl van spelen en het duurt even voordat alle spelers het hebben opgepikt”, weet de geblesseerde Fulham-spits uit ervaring te vertellen. “Maar als ze het eenmaal gedaan hebben ben ik er zeker van dat Liverpool nog moeilijker te verslaan zal zijn dan dat het al was.”

Zamora zegt het te betreuren dat Hodgson Fulham verliet, maar hij kan het wel begrijpen. “Roy Hodgson was goed voor mij en voor het hele team. Uiteraard was ik teleurgesteld toen hij Fulham verliet, maar ik kan hem niets kwalijk nemen. Liverpool is één van de grootste clubs ter wereld.”

Bezig met laden …