voetbalzone

‘Ze spelen misschien beste voetbal van Nederland, je moet dan top zijn’

Daniel Cabot Kerkdijk02 mrt 2014, 07:50
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2014, 07:50
Advertentie
voetbalzone

Roda JC leed zaterdagavond zijn zesde opeenvolgende nederlaag. Op bezoek bij Vitesse viel er voor de hekkensluiter in de Eredivisie weinig te halen: 3-0. Het kostte Jon Dahl Tomasson zaterdag na het kansloze verlies in Arnhem moeite om positief te blijven.

Tomasson erkende dat zijn ploeg in GelreDome een uiterst matige prestatie leverde. “Na de rode kaart en het tweede doelpunt was het over”, erkende de oefenmeester tegen het ANP. “Vitesse speelt misschien wel het beste voetbal van Nederland, je moet dan top zijn om in Arnhem een positief resultaat te behalen en dat waren we niet.” De oud-aanvaller haalde aan dat er nog genoeg mogelijkheden zijn om punten te pakken. “Dat is nu onze belangrijkste prioriteit.”

Peter Bosz was nuchter in zijn commentaar en gaf aan dat Roda in de hoek zit waar de klappen vallen. “De wedstrijd was over na de rode kaart en onze 2-0. Als voetballiefhebber zou ik meteen naar huis zijn gegaan, want je weet bij zo'n scenario dat het geen leuke avond meer wordt”, reageerde de coach van Vitesse. “Het was een vervelende avond voor de fans, maar we hebben er wel weer drie punten bij.”

Bezig met laden …