voetbalzone

'Ze zeuren omdat ze verlies niet kunnen accepteren'

Bart Kruyt28 okt 2013, 07:35
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2013, 07:35
Advertentie

De topper tussen Barcelona en Real Madrid van zaterdagavond leverde weer een hoop stof tot napraten op. De Catalanen wonnen met 2-1, maar Real leek bij een tussenstand van 1-0 een strafschop te verdienen, toen Cristiano Ronaldo onderuit werd gelopen. Scheidsrechter Undiano Mallenco legde de bal echter niet op de stip en niet lang daarna maakte Alexis Sánchez er 2-0 van.

/

De spelers van Real zijn woedend op de arbitrage, maar daar kan men bij Barcelona dan weer niets mee. "Ze zeuren bij Real over de scheidsrechter omdat ze de nederlaag niet kunnen accepteren", stelde Dani Alves. "Als ze de gelijkmaker hadden gemaakt, dan had je niemand van Real gehoord over de scheidsrechter. Als spelers mogen wij niet over scheidsrechters praten, dat is niet netjes."

Volgens Sergio Ramos was Real 'bestolen': "Maar hij moet helemaal niets zeggen, want Ramos had twee gele kaarten kunnen krijgen", vond Dani Alves, die stelde dat de Spaanse media incidenten uit de wedstrijd expres opblazen: "De kranten worden beter verkocht als er wordt gediscussieerd over de scheidsrechter", meende de rechtsback.

Bezig met laden …