voetbalzone

‘Zege van Man City brengt alles in stroomversnelling voor Mourinho’

Erik van Dam14 apr 2016, 09:19
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2016, 09:19
Advertentie

Paris Saint-Germain is sinds de overname door Qatar Sports Investmens ongenaakbaar in eigen land en won vier landstitels, de Coupe de France, tweemaal de Coupe de la Ligue en tot slot drie keer de Trophée des Champions. In de Champions League was de kwartfinale echter steeds het eindstation en dat was dit seizoen niet anders. Dinsdagavond werden les Parisiens geëlimineerd en mogelijk moet Laurent Blanc daar nu voor bloeden.

/

De Franse hoofdcoach stond een jaar geleden al ter discussie, maar mocht toch blijven in de hoop dat de club nu beter zou gaan presteren in Europa. Dinsdagavond bleek Manchester City te sterk en ging die club ten koste van Paris Saint-Germain naar de laatste vier. De Engelse en Franse media zinspelen nu op een snel vertrek van Blanc. Nasser Al-Khelaïfi zou van mening zijn dat Manchester City best te verslaan was in de kwartfinales.

Hij zal Blanc vermoedelijk verantwoordelijk houden voor de uitschakeling. Ter vervanging wil de rijke voorzitter werk gaan maken van José Mourinho’s komst naar het Parc des Princes. Mourinho wordt al langer genoemd als kandidaat, maar de eliminatie van de Fransen brengt alles wellicht in een stroomversnelling. Manchester United is en blijft de favoriet om the Special One in te lijven, maar de Engelsen treuzelen en hebben Mourinho nog altijd geen duidelijkheid gegeven.

Bezig met laden …