voetbalzone

'Zelfs als Arsenal met een B-team komt, staat er nog een geweldige ploeg'

Matthijs van Laar07 jan 2011, 15:48
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2011, 15:48
Advertentie

Leeds United gaat de FA Cup-wedstrijd tegen Arsenal net zo onbevangen in als een jaar geleden tegen Manchester United. Toen zorgden The Whites voor een daverende verrassing door de grote favoriet uit te schakelen en als het aan aanvoerder Jonny Howson ligt, gaat er opnieuw gestunt worden.

Local boy Howson is niet zonder reden zo optimistisch over de wedstrijd van zaterdagmiddag in het Emirates Stadium. “We hebben een paar topspelers, waarvan ik met zekerheid durf te zeggen dat ze ook in de Premier League meekunnen. Ik zie dus geen enkele reden om bang te zijn of te moeten vrezen voor een afstraffing”, zei de 22-jarige Howson vrijdag.

De middenvelder kan zich vinden in de woorden van zijn coach Simon Grayson, die Arsenal eerder deze week betitelde als ‘het beste team ter wereld’. “Mijn persoonlijke kijk daarop is dat ze het spelletje op de best mogelijke manier speler. Zo moet het, als je het mij vraagt. Spelers als Cesc Fàbregas…zoals hij beweegt en passt. Dat is voetbal. Zelfs als Arsenal met een B-team komt, staat er nog een geweldig elftal.”

Bezig met laden …