voetbalzone

‘Zelfs als Tommy ineens verkocht wordt, gaan we geen vervanger halen’

Peter Nusselder05 jan 2015, 16:12
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2015, 16:12
Advertentie

Van FC Utrecht hoeft de rest van deze maand geen vuurwerk meer verwacht te worden op de transfermarkt. De huidige nummer negen van de Eredivisie heeft de voorhoede versterkt met Sébastien Haller, die overkwam van Auxerre, en volgens Edwin de Kruijff blijft het daarbij in Utrecht.

voetbalzone

Trainer Robby Alflen hoeft derhalve niet op nieuwe aanwinsten te rekenen. “Ik vind dat we nu compleet zijn”, maakt De Kruijff als manager spelerszaken en scouting duidelijk aan FOX Sports. De clubleiding gaat ervan uit dat Tommy Oar, die momenteel met de nationale ploeg van Australië strijdt om de Asia Cup, zich binnenkort weer meldt in Utrecht.

Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan verandert dat nog niets aan de plannen. “Zelfs als Tommy ineens verkocht wordt, gaan we geen vervanger halen. Met de jongens die we al in huis hebben, moeten we een eventueel vertrek kunnen opvangen”, meent De Kruijff. Utrecht heeft op dit moment niet de financiële middelen om in de selectie te investeren; Haller werd op huurbasis gehaald.

Bezig met laden …