voetbalzone

‘Zelfs Manchester City heeft het geld niet om hem te betalen’

Daniel Cabot Kerkdijk01 jan 2016, 11:19
Laatst bijgewerkt: 01 jan 2016, 11:19
Advertentie

Bij Schalke 04 denkt men er niet over om Leroy Sané van de hand te doen. De aanvallende middenvelder is een van de grootste talenten van Duitsland en wordt al dik twee jaar door Manchester City in de gaten gehouden. Sané heeft bij Schalke 04 een contract tot medio 2019 en de Duitse topclub wil minimaal veertig miljoen euro ontvangen.

voetbalzone

Schalke is sowieso niet van zins om Sané in januari uit te zwaaien. “We willen hem niet verkopen en Leroy wil niet weg”, zo maakt directeur Horst Heldt duidelijk. “Zelfs Manchester City heeft het geld niet om hem te betalen.” Volgens Schalke 04 is Anthony Martial, die voor een fors bedrag van AS Monaco naar Manchester United ging, niet beter dan Sané.

Jurgen Milewski, de zaakwaarnemer van de negentienjarige Sané, was vorige week duidelijk. “Schalke is de best mogelijke club voor Leroy. Een transfer in januari is niet aan de orde. Hij is heel gelukkig bij Schalke.” Sané wordt door Manchester City gezien als een directe versterking, maar ook als iemand voor de toekomst. De club van manager Manuel Pellegrini heeft met Sergio Agüero, Wilfried Bony, Samir Nasri, Jesús Navas, David Silva, Kevin De Bruyne, Raheem Sterling, Patrick Roberts en Kelechi Iheanacho al tal van aanvallend ingestelde spelers.

Bezig met laden …