voetbalzone

'Zelfs met Mickey Mouse voor de groep is het zwaar tegen HSV'

Bart Kruyt29 apr 2010, 11:33
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2010, 11:33
Advertentie

Danny Murphy maakt zich op voor een heet avondje. De middenvelder van Fulham probeert donderdag ten koste van Hamburger SV de finale van de Europa League te bereiken en zag de tegenstander maandag van trainer wisselen. Murphy denkt echter niet dat gevolgen hiervan noemenswaardig zijn.

De Brit kent Ricardo Moniz slechts van naam, maar dat maakt volgens Murphy niet uit. “We wisten al dat het zwaar zou worden, daar brengt de trainerswissel geen verschil in”, zei de middenvelder. “Zelfs als ze Mickey Mouse voor de ploeg zouden zetten zou het nog zwaar worden. We moeten van onszelf uitgaan.”

Murphy weet echter dat een trainerswissel wel wat teweeg kan brengen. “Of spelers worden opeens teleurgesteld, of spelers gaan opeens vrijuit voetballen”, zei de middenvelder. “Het is altijd één van die dingen, maar ik denk niet dat Hamburger SV er nu opeens beter voorstaat. De kansen blijven gelijk verdeeld.”

Roy Hodgson
Mohammed Al Fayed, eigenaar van The Cottagers, belooft de supporters ondertussen dat Roy Hodgson ook volgend jaar bij de club werkzaam zal zijn. De succestrainer staat in de vermeende belangstelling van enkele andere verenigingen uit Engeland én de Engelse voetbalbond. “Maar ik weet zeker dat hij bij ons blijft”, zei Al Fayed.

Bezig met laden …