voetbalzone

'Zet dat van Messi en menselijk tussen haakjes, je snapt wel waarom'

Daniel Cabot Kerkdijk24 mrt 2012, 10:27
Laatst bijgewerkt: 24 mrt 2012, 10:27
Advertentie

Barcelona hoopt zaterdag op Mallorca drie punten aan haar totaal toe te voegen. De ploeg van Josep Guardiola leunt de laatste weken meer dan ooit op Lionel Messi. De aanvaller maakte in de laatste zeven duels van de Catalanen liefst zeventien treffers en is tot clubtopscorer aller tijden uitgegroeid. Mallorca-coach Joaquin Caparrós hoopt dat Messi zijn dag niet heeft.

/

Caparrós weet niet of het zin heeft om Messi door een van zijn spelers te laten schaduwen. "We hebben het over de beste voetballer van de wereld. Elke wedstrijd verrast hij ons met iets nieuws. Dat deed hij onlangs in Sevilla en in de volgende wedstrijd had hij weer iets nieuws. Hopelijk zorgt hij zaterdag niet voor een genialiteit, iets waar mensen jaren later nog over zullen praten."

"Messi is immers menselijk, hij kan zijn dag niet hebben. Zet dat van Messi en menselijk overigens maar tussen haakjes, je snapt wel waarom." Real Mallorca won in de laatste vijf jaar slechts één keer thuis van Barcelona. De Catalanen hebben in vier dagen tijd vier punten van hun achterstand op Real Madrid afgesnoept.

Bezig met laden …