voetbalzone

Zidane benadrukt: ‘Hij is volgend seizoen nog speler van Real Madrid’

Chris Meijer08 apr 2018, 11:44
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2018, 11:44
Advertentie

Gareth Bale moet het dit seizoen geregeld stellen met een plaats op de reservebank en wordt daardoor in verband gebracht met een vertrek bij Real Madrid. De Welshman wordt gelinkt aan een transfer naar de Engelse Premier League en de Chinese Super League, maar Real-trainer Zinédine Zidane stelt dat Bale in Madrid blijft.

“Hij is zoals alle andere spelers en zal hier volgend seizoen nog zijn. Jullie denken dat hij minder aan spelen toekomt, maar zo is het niet. Er zijn veel wedstrijden en Gareth is volgend seizoen nog speler van Real Madrid, ongeacht hoe we dit seizoen eindigen”, wordt Zidane geciteerd door AS. “Dat zegt mijn gevoel. Zoals altijd weet je niet precies wat er met spelers gaat gebeuren, we zullen zien.”

Zidane bevestigt dat Bale op dit moment ‘een beetje down’ is. “Dat is normaal, aangezien voetballers iedere wedstrijd willen spelen. De spelers die de afgelopen tijd hebben gespeeld, presteerden goed en daardoor is de keuze voor mij moeilijk. Het betekent niets als een speler een aantal wedstrijden niet in actie komt. Gareth is nog steeds een belangrijke speler en ondanks dat hij een aantal duels niet heeft gespeeld, komen er nog grote wedstrijden voor hem aan.”

Bezig met laden …