voetbalzone

Zidane moet linksback wegstrepen: ‘Dat kunnen ze sowieso vergeten’

Erik van Dam18 jan 2016, 13:18
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2016, 13:18
Advertentie

Zinédine Zidane zwaait sinds deze maand de scepter bij Real Madrid en zou volgens het geruchtencircuit Ricardo Rodríguez graag naar Spanje halen. De 23-jarige linkervleugelverdediger timmert hard aan de weg bij VfL Wolfsburg en is de laatste jaren al meermaals in verband gebracht met een transfer naar onder meer Real Madrid en Manchester United. De Duitsers werken er echter niet aan mee.

voetbalzone

Het gerucht dat Zidane gecharmeerd is van de snelle Zwitser doet al langer de ronde en nu Real Madrid een transferban voor de zomer opgelegd heeft gekregen zou de club wel eens snel kunnen handelen. Klaus Allofs weigert echter pertinent om in te stemmen met een aftocht van de back. “Dat kunnen ze sowieso vergeten, wij werken deze winter nergens aan mee”, aldus Allofs in de Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

In het contract van Rodríguez staat een afkoopsom van 35 miljoen euro. Wanneer een club eind dit seizoen wil voldoen aan dat bedrag, moet VfL Wolfsburg toestemming geven voor onderhandelingen met de verdediger. Zijn contract in de Volkswagen Arena loopt nog lang door, tot de zomer van 2019. Eerder speelde Rodríguez tweeënhalf jaar voor FC Zürich in zijn geboortestad.

Bezig met laden …