voetbalzone

Zidane waarschuwt voor Duitsers: 'Anders moeten we de rekening betalen'

Matthijs van Laar05 apr 2016, 19:52
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2016, 19:52
Advertentie
/

Real Madrid is in het tweeluik met VfL Wolfsburg de uitgesproken favoriet om de halve finale te halen. Zoals het een verstandig coach betaamt, liet Zinédine Zidane daar dinsdagavond tijdens zijn persconferentie echter weinig van merken. “Wolfsburg is een sterk team met veel kwaliteit en snelheid voorin”, verklaarde hij kort na aankomst op Duitse bodem, waar woensdagavond de eerste ontmoeting gepland staat.

Een groot deel van de persconferentie ging nog steeds over el Clásico, die Real zaterdag met 1-2 won van Barcelona. Zizou hield het echter kort. “Ik ben blij met die overwinning en ook met de manier waarop. Het is erg belangrijk voor onze moraal”, zei de Fransman, die ook kort werd gevraagd naar zijn eigen toekomst. “Ik denk nog niet na over wat er na dit seizoen gebeurt. Dat komt later”, was het antwoord.

Vervolgens verlegde de oefenmeester zijn blik naar het duel met de Duitsers, die er in eigen land niet goed voorstaan. Dat doet volgens Zidane echter niks af aan de kwaliteit van de opponent. “Ieder team dat nu nog over is in de Champions League, is een favoriet. Iedere wedstrijd in dit toernooi is een finale en als je het te gemakkelijk opneemt, dan betaal je daar de rekening voor”, besloot hij waarschuwend.

Bezig met laden …