Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Mesut Özil, die dinsdagavond voor één keer juicht voor Tottenham Hotspur.

Iedereen die rood en wit liefheeft in Noord-Londen juicht dinsdagavond voor stadgenoot en aartsrivaal Tottenham Hotspur. Zo ook Mesut Özil. De voormalig speler van Arsenal hoopt dat the Spurs Manchester City punten weten af te snoepen.

In de jacht op de titel in de Premier League is Arsenal namelijk afhankelijk van puntenverlies van City. Slaagt de ploeg van Pep Guardiola er dinsdag niet in om te winnen van Tottenham, dan kunnen the Gunners het karwei zelf afmaken in eigen huis tegen Everton.

"Voor de eerste keer ooit vanavond: Kom op Spurs!", laat Özil weten op X. "Als Tottenham deze wedstrijd niet verliest, zal ik ze nooit meer voor de gek houden. Dat beloof ik." Özil droeg in totaal in 254 wedstrijden het shirt van Arsenal.

Het verschil op de ranglijst is op dit moment één punt in het voordeel van Arsenal, maar City speelde een wedstrijd minder. Het doelsaldo is in het voordeel van de ploeg uit Noord-Londen (61 tegenover 58).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Wat verwacht jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk! Ozil 🥰 Samen met Santi mijn favoriete voetballers van 10jr terug.
Altijd mooi om de support van oud-voetballers te zien.

14 mei 2024 om 19:11

Ozil de momentvoetballer, Santi de man die het middenveld domineerde. Ik heb achteraf toch het gevoel dat Ozil lang niet alles er uitgehaald heeft bij Arsenal. Zelden zo'n goede speler met zo'n lage ondergrens gezien. Ik heb Santi maar ook Alexis een stukje hoger zitten dan hem

14 mei 2024 om 19:13

Maar wat een momenten!

14 mei 2024 om 19:16

Bizar dat jij de man met meeste assists in een seizoen een momentenvoetballer noemt. Moet je nagaan hoeveel momenten de beste man dan had... En moet je nagaan wat jouw verwachtingen dan blijkbaar waren. Ik heb Ozil juist hoger zitten dan Alexis en Santi, ook al waren ze alle 3 gewoonweg geweldig. Met de verdediging van nu waren we fluitend kampioen geworden.

14 mei 2024 om 19:26

Ik noem Thierry Henry helemaal geen momentvoetballer, ik heb het over Ozil. Ik heb de tijd van Ozil nog helder op het netvlies; prachtgoals, fantastische assists en andere magische momenten. Maar minstens zoveel dramatische wedstrijden waarin hij grossierde in balverlies, fysiek werd afgetroefd en hij er verloren bij liep. Na de eerste 2 jaar was het beste er absoluut vanaf

14 mei 2024 om 19:57

Hij rendeerde inderdaad wel het beste in een voetballend en aanvallend team. Wat dat betreft heb je meer aan een Odegaard die voortdurend de bal afjaagt. Ondanks dat Ozil vaak de meeste kilometers aflegde

14 mei 2024 om 21:23

Ik heb het ook over Ozil die in dat seizoen de meeste assists had. Ik zeg nergens de meeste assists in één seizoen. Wellicht is een cursus lezen een optie voor je?

Allemaal wel leuk om te lezen maar het is allemaal een beetje overdreven.
Je moet kampioen worden op eigen kracht en we hebben een heel sterk seizoen gedraait maar helaas heeft City het beter gedaan.
Maar om al je normen en waarde over de schutting te gooien en hopen dat je grootste rivaal van een concurrent wint gaat mij te ver.
Ik zal nooit voor Spurs juichen als ze winnen is het mooi maar ik ga er gewoon vanuit dat City hier overheen walst zeker gezien hun vorm.

Ik denk dat West Ham meer kans maakt dan Spurs om City punten af te pakken.
Toch iets met spanning op de laatste speeldag.

14 mei 2024 om 19:05

Alter your realms for this one 😙

14 mei 2024 om 19:09

Allemaal leuk om te lezen maar je kunt geen kampioen meer worden op eigen kracht en dus moet je hopen dat de concurrentie een misstap begaat. Dat dat uitgerekend tegen de aartsrivaal moet gebeuren maakt het alleen maar sappiger. Geen idee wat voor normen en waarden jij hebt, maar ik ga gewoon schaamteloos voor onze buren juichen vanavond. Het zou een legendarische titel worden als we hem door toedoen van Tottenham weten te pakken. COYS!

14 mei 2024 om 19:12

Als Spurs vandaag punt(en) pakt tegen City, dan staat Arsenal toch gewoon op eigen kracht op de eerste plek.

14 mei 2024 om 19:14

Je word altijd kampioen op eigen kracht. Dit is namelijk hetzelfde als zeggen dat je nooit kunt scoren als je tegenstander geen 'fout' maakt. Als iedereen alles goed deed dan waren we allemaal perfect. Als je kampioen bent, is dat dus altijd op eigen kracht. Al verliest de nummer 2 alle 5 de laatste wedstrijden van het seizoen.

Bizar dat jij niet voor Spurs gaat juichen vanavond. Ik ben een die-hard Arsenal fan al 25 jaar en zal kei hard juichen als Spurs gelijk speelt.

14 mei 2024 om 19:45

Heel leuk verhaal.. maar als je na 38 wedstrijden bovenaan staat heb je het op eigen kracht gedaan. Of ga je elke wedstrijd af om te kijken waar je het niet zelf gedaan hebt?

Als deze wedstrijd de 4e wedstrijd van het seizoen was en Tottenham had gewonnen dan had je er nu 4 voorgestaan. Dan was het ineens wel eigen kracht. Dit is nou eenmaal speeldag 37 maar is net zo belangrijk als speeldag 1,2,3

14 mei 2024 om 19:51

Op basis van wat verwacht je dat West Ham een grotere kans maakt dan Spurs om punten van City af te pakken? Spurs is in betere vorm, wat veel zegt over de vorm WHU, heeft een betere selectie en is over het algemeen veel sterker tegen City. Of is het gewoon onderbuikgevoel in combinatie met een afkeer jegens Spurs?

14 mei 2024 om 19:52

Een van de vreemdste reacties die ik ooit heb gelezen op deze site, je moet altijd hopen op misstappen van de concurrent, en dan maakt het geen fluit uit of dat tegen de aartsrivaal is of tegen een willekeurige club. Sterker nog, het is al vaker gebleken dat je juist kampioen wordt in de wedstrijden tegen de rest van de competitie, en dat de onderlingen resultaten tussen de 2 titel kandidaten vaak minder belangrijk zijn.

Of moeten we hopen dat City over Tottenham heen walst en dan lekker voor City juichen?

Volgens mij is de rivaliteit Spurs en Arsenal zo'n beetje hetzelfde als Ajax en Feyenoord en dan keer 10.
Staat vanavond na een half uur gewoon 0-3 City.

14 mei 2024 om 20:31

Ik ga eerlijk zijn, het voelt eigenlijk gewoon vies om Spurs te supporten.

15 mei 2024 om 07:30

Heel relatable en ik kon een glimlach niet onderdrukken toen ik je comment las: Spurs heeft gewoon een foute vibe in welke context dan ook...die aura van 'het wordt nooit structureel wat (gelukkig voor Gooners). Gierige faillures zijn het...

Toen ik 12 jaar was maakte ik ook zulke kinderachtige opmerkingen.

14 mei 2024 om 19:34

Zo zie je maar dat er veel kan veranderen in 1 jaar tijd!

Aan dat soort beloftes heb je niet veel. Ik zal wel meer respect hebben voor Spurs als ze vandaag winnen. Tegen de verwachting in winnen terwijl een deel van je eigen supporters de wedstrijd liever verliest.
We gaan het zien. Ik heb er zin in. Bij City moet het ook een keer gaan spoken. Tot nu toe in de afgelopen weken tegenstanders gehad die moeilijk scoren. Met Spurs heb je daar geen last van.

Sinds spurs in 2019 het nieuwe stadion heeft heeft city nooit gewonnen en 74 schoten gehad 0 doelpunten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren