voetbalzone

Zinédine Zidane speelt hoofdrol in openingsceremonie Olympische Spelen 2024

Jonathan van Haaster26 jul 2024, 20:27
Laatst bijgewerkt: 26 jul 2024, 20:31
Advertentie

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Zinédine Zidane, die de openingsceremonie van de Olympische Spelen 'redt' door de Olympische fakkel tóch nog op de juiste bestemming te krijgen.

Als boegbeeld van Frankrijk speelt Zidane een hoofdrol in de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs. Zidane en de Frans-Marokkaanse comedian Jamel Debbouze waren er helemaal klaar voor. Zij brachten de Olympische fakkel naar het Stade de France, maar daar bleek de openingsceremonie helemaal niet gehouden te worden.

Tweets by StreamMaxFrance

Gelukkig is daar Zidane, die de beroerdste niet was en er al rennend vandoor gaat met de fakkel. Zidane sprint de metro in, maar voordat hij bij zijn plaats van bestemming aankomt, komt de metro tot stilstand. Gelukkig waren daar plots een aantal kinderen, die die de fakkel bezorgden op de plaats van bestemming: de Seine.

Bezig met laden …