voetbalzone

Zivkovic gaat nadenken na gesprek met zeer enthousiaste club

Erik van Dam19 jun 2015, 18:11
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2015, 18:11
Advertentie

Richairo Zivkovic zal de komende dagen gebruiken om na te denken over zijn sportieve toekomst. De aanvaller maakte in zijn debuutjaar bij Ajax op wedstrijddagen nauwelijks deel uit van de A-selectie van Frank de Boer. Zowel hij als de club staat open voor een tijdelijk verblijf elders en Willem II sprak vrijdagmorgen met Zivkovic. De Tricolores zijn erg enthousiast over hem en willen de aanvaller graag tijdelijk binnenhalen.

voetbalzone

Namens Willem II spraken trainer Jurgen Streppel en technisch directeur Carlos Aalbers met de achttienjarige Zivkovic, die zelf zijn vader mee had genomen naar Tilburg. Voetbal International stelt dat Willem II de aanvaller van Ajax duidelijk heeft gemaakt, dat men hem dolgraag wil huren. De bal ligt nu dus bij de spits zelf. Afgelopen seizoen maakte Zivkovic achttien goals in de Jupiler League en één in de Eredivisie.

Het jaar ervoor was hij nog goed voor tien Eredivisietreffers in het shirt van FC Groningen. Die club was aanvankelijk ook in de markt om Zivkovic te lenen van Ajax, maar men zou deze week aan Ajax gecommuniceerd hebben dat men afziet van zijn komst. Willem II lijkt nu als enige echt concreet voor de jonge aanvaller.

Bezig met laden …