voetbalzone

Zivkovic gefileerd na ontslag trainer Oostende: ‘Hij valt door de mand’

Chris Meijer20 sep 2017, 08:35
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2017, 08:35
Advertentie

De transfer van Richairo Zivkovic naar KV Oostende is tot nu toe geen al te groot succes. De aanvaller tekende afgelopen zomer een vierjarig contract aan de Belgische kust, maar maakt de laatste weken geen deel uit van de selectie van Oostende. Bovendien staat zijn club na zeven wedstrijd onderaan in de Belgische competitie.

In de eerste wedstrijden van het seizoen haalde KV Oostende slechts één punt, waardoor trainer Yves Vanderhaeghe zijn spullen moest pakken. De oefenmeester werd afgerekend op het feit dat hij de grip op de spelersgroep verloor. Volgens Het Nieuwsblad speelt de aanpak van Zivkovic ook een rol in het congé van Vanderhaeghe.

De Nederlander speelt de afgelopen weken namelijk voornamelijk bij de beloften en zou zich daar als een ster gedragen. Vanderhaeghe heeft Zivkovic daar echter niet op aangesproken en dat zat de clubleiding dwars. De ex-speler van FC Groningen, Ajax, Willem II en FC Utrecht valt sowieso niet zo in smaak in België. Het Nieuwsblad stelt dat Zivkovic ‘behoorlijk door de mand valt'. De aanvaller speelde tot dusver vier wedstrijden, waarvan één als basisspeler. Daarin kwam hij nog niet tot scoren.

Bezig met laden …