voetbalzone

Zivkovic: 'Ik heb mijn studieboeken meegenomen voor in de bus'

Bart Kruyt15 mei 2014, 23:40
Laatst bijgewerkt: 15 mei 2014, 23:40
Advertentie

Richairo Zivkovic kon het verschil donderdagavond niet maken in het treffen tussen AZ en FC Groningen. De spits van de Noorderlingen was in zijn laatste uitwedstrijd als speler van Groningen vrijwel onzichtbaar en werd in de tweede helft dan ook naar de kant gehaald door Erwin van de Looi. Zivkovic moet nu snel schakelen, aangezien hij bezig is met zijn HAVO examen.

voetbalzone

De zeventienjarige aanvaller heeft al drie examens achter de rug. "Die van vandaag is niet doorgegaan omdat ik me volledig wilde focussen op deze wedstrijd", zei Zivkovic voor de camera van FOX Sports. "Ik heb wel mijn studieboeken meegenomen voor in de bus. Ik vind het belangrijk om met een diploma van school te gaan, maar in Amsterdam ga ik me gewoon focussen op Ajax."

Zivkovic tekende een paar weken geleden een driejarig contract bij Ajax en hoorde donderdag dat de Amsterdammers nog een nieuwe spits hebben gehaald: de twintigjarige Arkadiusz Milik wordt voor een seizoen gehuurd van Bayer Leverkusen. Zivkovic neemt zondag afscheid van FC Groningen, in de return tegen AZ.

Bezig met laden …