voetbalzone

‘Zivkovic is erg overtuigd van zichzelf, dat is in Amsterdam een voordeel’

Erik van Dam12 mrt 2014, 09:08
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2014, 09:08
Advertentie
voetbalzone

Erwin van de Looi vindt het jammer dat hij na dit seizoen afscheid moet nemen van Richairo Zivkovic. FC Groningen en Ajax hebben het nog niet officieel bevestigd, maar de talentvolle aanvaller verkast in de zomer voor een bedrag van om en nabij 3,5 miljoen euro naar de hoofdstad. Van de Looi reageert woensdag in Voetbal International op het naderende vertrek van het aanvalstalent.

De pas zeventienjarige Zivkovic heeft nog geen dertig wedstrijden op de Nederlandse velden achter zijn naam staan. Bij Ajax denkt men echter een toptalent in hem te herkennen en daarom spande de club zich in om de Assenaar aan te trekken. Van de Looi zegt het jammer te vinden voor FC Groningen dat de club zijn grootste talent in de A-selectie verliest: de trainer had nog graag één of twee jaar met Zivkovic gewerkt.

“Als hij het gevoel heeft dat Ajax een betere stap is, dan is daar weinig tegenin te brengen. Ik ben benieuwd hoe het hem afgaat. Voordeel is dat Richie heel erg overtuigd is van zichzelf en deze stap. Dat is zeker in Amsterdam een voordeel”, stipt Van de Looi aan.

Bezig met laden …