voetbalzone

Zivkovic is realistisch: 'Oranje? Daar ben ik nog te jong voor'

Bart Kruyt17 jan 2014, 08:50
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2014, 08:50
Advertentie

Klaas-Jan Huntelaar kan zijn rentree voor Schalke 04 gaan maken en zal ongetwijfeld als tweede spits meegaan naar het WK, achter aanvoerder Robin van Persie. Louis van Gaal zal echter ook nog een derde spits willen meenemen en de vraag is wie dat moet gaan worden. Luuk de Jong en Bas Dost spelen nauwelijks bij hun clubs, terwijl Ricky van Wolfswinkel teleur stelt bij Norwich City.

voetbalzone

Wellicht komt Van Gaal wel uit bij Richairo Zivkovic, maar het supertalent van FC Groningen is daar totaal niet mee bezig. "Oranje? Daar ben ik nog te jong voor. Ik speel voor Oranje onder 19. Dat is nog een treetje lager dan Jong Oranje", zegt Zivkovic in het Algemeen Dagblad. "Ik moet gewoon elke dag opnieuw hard werken en mezelf zoveel mogelijk ontwikkelen."

De zeventienjarige Zivkovic speelde dit seizoen al zeventien competitiewedstrijden voor FC Groningen, waarvan vijf als basisspeler. Hij maakte tot dusver vijf goals in de Eredivisie. Groningen hervat de competitie zaterdag met de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk.

Bezig met laden …