voetbalzone

Ziyech, Mazraoui én Amrabat basisklanten tegen Brazilië; Antony bankzitter

Jonathan van Haaster25 mrt 2023, 21:11
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2023, 21:11
Advertentie

Bondscoach Walid Regragui heeft de opstelling van Marokko voor de vriendschappelijke interland tegen Brazilië bekendgemaakt. Onder meer Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat staan in de basis. Aan de kant van Brazilië moet onder meer Antony het doen met een plek op de bank. Zijn rechtsbuitenpositie wordt ingenomen door Rony. Het duel begint om 23.00 uur Nederlandse tijd.

In het Stade Ibn Batouta in Tanger staat Yassine Bounou onder de lat. Achraf Hakimi staat op de rechtsbackpositie, wat betekent dat Mazraoui, net als op het succesvolle WK, verhuist naar de linkerkant. Het centrum wordt gevormd door Nayef Aguerd en Romain Saïss. Amrabat staat als controleur op het middenveld naast Bilal El Khannouss en Azzedine Ounahi. Ziyech (rechts), Youssef En-Nesyri en Sofiane Boufal vormen de aanval. Onder meer Zakaria Aboukhlal begint op de bank.

Aan de kant van Brazilië kiest bondscoach Ramon Menezes voor Weverton tussen de palen. De doelman van Palmeiras ziet van rechts naar links Emerson Royal, Éder Militão, Roger Ibañez en Alex Telles voor zich. Casemiro, Andrey Santos en Lucas Paquetá vormen het middenveld, terwijl Rony en het Real Madrid-duo Vinícius Júnior en Rodrygo de aanval completeren.

Opstelling Marokko: Bounou; Hakimi, Aguerd, Saïss, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, El Khannouss; Ziyech, En-Nesyri, Boufal.

Opstelling Brazilië: Weverton; Emerson, Militão, Ibañez, Alex Telles; Casemiro, Andrey, Lucas Paquetá; Rodrygo, Vinícius Júnior, Rony.

Bezig met laden …