Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyechs Rolls-Royce t.w.v. 500.000 euro crasht in Amsterdam

Laatste update:

De auto van Hakim Ziyech heeft veel schade opgelopen bij een ongeluk, zo meldt onder meer AT5 zondagavond. Het gaat om een Rolls-Royce Cullinan Mansory met een cataloguswaarde van ruim 488.000 euro die hij hoogstwaarschijnlijk heeft uitgeleend. Niets wijst erop dat Ziyech zelf de bestuurder van de auto was. Volgens de politie is niemand gewond geraakt.

Op zondagavond is een aanrijding geweest tussen twee auto's op de Willem Schoutenstraat in Amsterdam. In de buurt van het Rembrandtpark heeft de Rolls-Royce ‘zeer veel schade veroorzaakt’ en de bestuurder van een van de wagens is aangehouden door de politie. Het is niet duidelijk welke bestuurder is meegenomen.

@amsterdam1mocro #ajax #hakim Ziyech auto in de prak #amsterdam#rolls royce #loodgieterswerk ? origineel geluid - Amsterdam Mocro

Na de botsing reed de Rolls-Royce over een vol fietsenrek heen. Wat de totale schade precies is, is vooralsnog onduidelijk. Er is verder niemand gewond geraakt bij het ongeluk. Een buurtbewoner laat in gesprek met AT5 weten dat hij een 'harde klap' hoorde. "We gaan uitzoeken wat hier precies gebeurd is", voegt een politiewoordvoerder toe. "Een van de automobilisten is aangehouden."

Al snel werd duidelijk dat het om de auto van Ziyech gaat, al lijkt hij zelf zijn auto niet te hebben bestuurd. “Agenten en werknemers van een bergingsbedrijf zijn druk bezig met het opruimen van de schade. De kruising is nog afgezet en de Rolls Royce is al meegenomen door het bergingsbedrijf”, weet de Amsterdamse krant.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Met alle opbrekingen in het centrum vind ik het niet een heel gek idee om over de fietsenrekken heen te rijden. Gelukkig geen gewonden.

Hij zal wel balen. Hele maand voor niks gewerkt.

30 juli 2023 om 21:28

Verzekering

30 juli 2023 om 22:04

Als je je auto aan een vriend uitleent? Daar komt elke verzekeringsmaatschappij in 99,9% van de gevallen onderuit.

30 juli 2023 om 22:51

Nee hoor. Met die redenatie rijd je onverzekerd bij het uitlenen van je auto?

30 juli 2023 om 22:51

Wat je zegt klopt gelukkig niet. De auto zelf is gelukkig gewoon verzekerd. De schade die je aanbrengt aan een derde partij kan wel een probleem opleveren.

30 juli 2023 om 23:46

Nee de auto is niet verzekerd onafhankelijk van de bestuurder. Waarom denk je dat de maatschappij anders je historie mbt ongevallen, verkeersovertredingen en je rijervaring meeneemt in hun berekening? Omdat de verzekering voor jou (en vaak je partner/familie) geldt. Niet zomaar iedereen waar je je wagen aan uitleent.

31 juli 2023 om 09:08

Weet niet wat voor shady verzekering jij hebt real8madrid, maar in Nederland ben je als je ermee de openbare weg op wilt verplicht je auto te verzekeren, en is die niet ineens onverzekerd als je die uitleent. de premie die je betaalt wordt niet direct bepaald op basis van verkeersovertredingen, tenzij je het heel bond hebt gemaakt, maar op basis van je postcode en gekozen dekking. Je kan korting soms krijgen als je langer in bezit bent van een rijbewijs en vooral als je geen schades hebt geclaimd. die korting, die gaat nu bij Ziyech omlaag, want tenzij hij de schade zelf vergoed wordt dit gewoon geclaimd op zijn autoverzekering. ik vermoed dat hij een Rolls Royce goed all risk laat verzekeren en met zijn salaris niet beknibbeld op een ongevallenverzekering voor inzittenden, dus als die een schram heeft/hebben zal ook dat vergoed worden. Verzekeraar zal misschien wat touwtrekken over aansprakelijkheid, maar nee, die komen er helemaal niet in 99,9% van de gevallen onderuit zoals je beweert. met een huurauto of in het buitenland is het wellicht anders, maar onder de streep mag jij je auto die je in Nederland verzekerd hebt gewoon uitlenen, ook aan een vriend. laat je niks wijsmaken.

31 juli 2023 om 11:55

Bij deze kan ik je garanderen dat hij niet verzekerd is. Zo’n dure auto heeft allerlei extra clausules in de verzekering zitten en 1 ervan is dat je hem niet mag uitlenen buiten je gezin. Zo’n auto is sowieso niet te verzekeren bij een standaard autoverzekering. Die accepteren hem niet.

Ai ai! Schrikken. Sterkte aan alle betrokkenen

30 juli 2023 om 21:31

Ik denk dat de fietseigenaren allen even VZ checken en dankzij jouw empathie de verschrikking wel zullen doorkomen

30 juli 2023 om 21:38

Wat bedoel je NJfromVOL?

30 juli 2023 om 21:41

Net Vanmoof failliet, en nu dit. Het zijn zware tijden in Amsterdam.

30 juli 2023 om 22:25

Pff was het maar bij dat gebleven. Laatst is het pand waar ik aan genderneutrale zwangerschapsyoga doe afgebrand. Om het nog erger te maken is daarnaast m'n lokale barista / quinoa bar failliet gegaan. Nu moet ik iedere dag met gewone koffie en een broodje ontbijten. Dat is toch niet meer menselijk?

Als ik morgen door een bakfiets word aangereden, dan zal het mij een zorg zijn. Zo kan ik niet verder.

30 juli 2023 om 21:47

Waarom heeft iedereen een hekel aan jou hier op VZ? Hebben ze gelijk vraag ik me af?

30 juli 2023 om 22:13

Is gewoon een highly dedicated troll. Haat is voor trolls vaak een bevestiging dat ze goed bezig zijn... 😬

30 juli 2023 om 22:20

Grootste troll op VZ die het enorm lang vol houd. Aan de ene kant vind ik het best bijzonder.

30 juli 2023 om 22:32

Ik vind jou zo'n fantastisch figuur. Ik heb geen flauw idee of je een parodie-account runt of dat je oprecht zo'n lulletje rozenwater bent, maar ik hoop dat ik nog lang van je reacties mag blijven genieten.

31 juli 2023 om 09:18

Ik dacht eerst dat Prem sarcastisch was, maar ik vrees voor hem dat hij echt zo in het leven staat. Ik hoop het niet, maar als je zo naïef bent krijg je vandaag of morgen echt het deksel op de neus, of je raakt zo teleurgesteld dat het ook niet meer te houden is.
Sterkte Prem

Is dit, niet voetbal gerichte artikel, serieus een push melding waard...

Vind het erger als mijn biertje leeg is dan die patser bak die in de puin ligt!

30 juli 2023 om 21:32

Ik vind het erger voor alle andere betrokkenen die schade lijden. Die krijgen alleen maar de dagwaarde van hun voertuig terug. Ik vind dat echt kansloos. Want de bestuurder van die Polo kan voor dat geld nooit eenzelfde auto terug kopen.

30 juli 2023 om 21:45

Dat zou wel het principe van 'dagwaarde' moeten zijn.

30 juli 2023 om 21:51

Klopt. Daaag waarde

30 juli 2023 om 22:01

Paul wel, als het een hele jonge Polo is van een paar jaartjes jong.

30 juli 2023 om 22:29

@sulejmanii: Als jij een nieuwe auto 10 meter uit de garage hebt gereden dan is de waarde al 10% minder. Van de dagwaarde kun je nooit eenzelfde auto terug kopen. En ik spreek uit ervaring. Heb 2 keer door schuld van andere mijn auto total loss gehad en kon 2 keer zelf geld bijleggen.

30 juli 2023 om 22:32

Paul, de all risk verzekering dekt in het gehele eerste jaar in principe de neiuwwaarde. Verder geldt het indemniteitsbeginsel, i.c. dat je bij een schade er niet beter op mag worden,

Als je 5 jaar oude polo total loss wordt verklaard is het idee dat de vervangingswaarde (waarom zou dat zo heten?) toereikend zou moeten zijn eenzelfde 5 jaar oude polo terug te kopen.

Mike Verweij twitterde net dat Sven ook een negatieve rol schijnt te hebben bij het ongeluk .

Geintje natuurlijk @redactie. Rustaagggh

30 juli 2023 om 21:39

Dit is echt de meest trieste poging ooit om die malle Duitser te verdedigen.

Vraag me toch af hoe de media er achter komt dat de auto van Ziyech is. Lijkt me niet dat ze toegang hebben tot het systeem waar kentekens in staan geregistreerd.

30 juli 2023 om 21:32

Hoeveel van dergelijke Rr's zullen er volgens jou in A'dam rondrijden?

30 juli 2023 om 21:34

Geen idee, maar in heel Nederland vast wel een paar.

31 juli 2023 om 11:56

Sowieso niet met mansory kit en je hoeft maar 3 seconden te googlen op het kenteken en je weet van wie de auto is. Met zo’n wagen kun je onmogelijk anoniem door het leven.

30 juli 2023 om 21:35

Auto is van Ziyech. Hij zelf en zn vrienden komen vaak bij de kapper in die straat

30 juli 2023 om 21:38

car spotters in de PC hoofdstraat hebben Ziyech al vaak gespot in deze auto met hetzelfde kenteken

30 juli 2023 om 21:46

Daar heb je geen kenteken systeem voor nodig. Kleine rondvraag in de buurt bij mensen die Ziyech in die auto hebben gespot lijkt me voldoende



Ik ben Luuk Ikink en dit is Voetbalzone Boulevard..... Tududududuuuuuuu



Is de auto nu 500.000 euro waard, zoals in de titel staat, of 488.000 (alleen volgens de catalogus)? Als je de moeite neemt om het hele bedrag te vermelden, doe het dan wel goed. Verder zijn beide bedragen onjuist.

Uitgeleend, ik zie het al voor hem. Een van z’n matties beetje stoer lopen doen met een bak wat niet van hem is;hij niet eens gehuurd heeft maar geleend heeft, iets te hard rijden of optrekken want dat is super cool.. en met alle gevolgen vandien. Hopelijk is dit niet het geval maar een oprecht ongelukje wat ons allemaal kon overkomen.

30 juli 2023 om 21:37

Knap dat jij weet dat zn vriend te hard heeft gereden. Is een botsing tussen een Polo en Rolls Royce geweest

30 juli 2023 om 21:38

Waar zeg ik dat hij daadwerkelijk te hard reed? En daarbij; kan een botsing dus niet voortkomen uit te hard rijden?

30 juli 2023 om 21:49

Te hard rijden of snel optrekken zeg je toch ?

30 juli 2023 om 22:36

Ik zeg dat het zou kunnen, ik zeg nergens dat het ook daadwerkelijk heeft plaats gevonden. Vandaar ik ook zeg, ik hoop dat dit niet het geval is

Kwam je voor de keuring?

Maar waarom leen je je auto uit? Al helemaal zo een auto!?

30 juli 2023 om 21:45

Matties ....

30 juli 2023 om 21:59

Mensen als jij Ziyech hechten geen waarde aan materialisme en een ongeluk kan bij iedereen gebeuren. Geld is zo terugverdiend.

30 juli 2023 om 23:31

@Jason.215
Iemand met een auto van 488k hecht niet aan materialisme?

30 juli 2023 om 22:26

@Chovanovski, je hebt een punt. Ziyech be like: dit is meteen laatste keer dat ik wat uitleen bro.

Gezien het een fietsenrek in Amsterdam betreft zullen er alleen Van Moofs in staan, de schade blijft dan beperkt.

31 juli 2023 om 02:34

Tot 2 maanden geleden stond mijn fiets daar in de rekken. Dat was geen Van Moof, schade was vrij minimaal geweest.

Ken die mooi gelijk blijven in Amsterdam.

30 juli 2023 om 21:51

Het was niet verstandig om zijn auto uit te lenen, maar dit is wel een erg zware straf.

Hoog story/privé gehalte maar goed ik heb ook geklikt dus ik houd het ook in stand

Het is vervelend om te horen dat de auto van Hakim Ziyech bij een ongeluk betrokken is geraakt en aanzienlijke schade heeft opgelopen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt bij het ongeluk.

Die gevel achter de Rolls op de foto, zijn dat kogelgaten of inslagen van groter kaliber?

Waarom haalt Ajax Ziyech niet terug? Geef hem zijn ontnomen nr 10 terug (welke de ijdele Tadic heel graag wou.)

Maak hem captain, betaal zn salaris.
Maar goed, ik weet niet of hij het gaat doen. We zijn nu bijna 3,5 jaar verder. Tijd vliegt, ik weet het. Maakte nog zijn transfer voor de Covid leugen.

30 juli 2023 om 23:16

Heel knap dat je er in een dergelijk topic nog even "de covid leugen" in weet te fietsen.. xD Chapeau!

ah joh.... gewoon z'n auto van 500 k uitlenen aan z'n mattie... wat maakt het uit?

Voor zoveel geld mag je verwachten dat die auto onbreekbaar is en kan varen en vliegen. Blijkbaar is ie dat niet dus zonde van het geld zo n wagentje

Hoe krijg je dit voor elkaar dan?
Valt me ook echt op dat de bestuurders van dikke auto’s meestal echt geen auto kunnen rijden. Super onzeker achter de stuur.

Inmiddels blijken diverse onafhankelijke getuigenverklaringen erop te wijzen dat Ziyech wel degelijk zelf achter het stuur zat en dat hij zich na dit ongeluk uit de voeten heeft gemaakt en zijn bijrijder (met teveel alcohol op) zijn plaats te hebben laten innemen. Benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld.

31 juli 2023 om 14:45

Als de bestuurder teveel alcohol gedronken had, keert de verzekering niet uit. Wordt het een duur grapje.

Maar ja, zoals de heer Cruyff al zei, elk nadeel heeft zijn voordeel, zijn no-claim blijft wel in tact als ie zelf moet aftikken.

31 juli 2023 om 20:52

Ik ga er voorzichtig vanuit dat Ziyech zelf niet gedronken heeft. Enfin, er staat inmiddels een nieuw topic hierover op Voetbalzone.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren