voetbalzone

Zlatan en Maxwell prijzen teamgenoot: ‘Zó blij dat hij er weer bij is’

Erik van Dam06 nov 2013, 13:47
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2013, 13:47
Advertentie

Na de 0-5 in Brussel rekende iedereen erop dat Paris Saint-Germain dinsdagavond weer uit zou halen in de Champions League-ontmoeting met Anderlecht. Dat gebeurde echter niet: de groepswedstrijd eindigde in 1-1 en dus moesten les Parisiens plaatsing voor de knock-outfase uitstellen. Bonus in de wedstrijd was wel dat Thiago Silva zijn gezicht weer liet zien na zes weken absentie.

/

De Braziliaanse verdediger stond geruime tijd geblesseerd aan de kant en hoewel PSG zich ook zonder hem staande hield, was er wel blijheid om zijn comeback. Laurent Blanc stuurde Thiago Silva erin voor het laatste half uur van de wedstrijd. “We zijn zó blij dat hij er weer bij is”, zegt landgenoot Maxwell opgelucht. “We hebben het hier over een fantastische voetballer, die fundamenteel is voor dit elftal. Hij is erg belangrijk voor de toekomst van de club”, zegt Maxwell complimenteus.

Zlatan Ibrahimovic valt hem bij: “Thiago Silva is erg belangrijk voor ons. Als hij op het veld staat, heeft het elftal meer zelfvertrouwen en spelen we ook beter.” Maxwell en Zlatan baalden overigens wel van de 1-1 remise tegen Anderlecht: iedereen hoopte op een zege. “Het was geen goede avond, nu moeten we de volgende wedstrijd zien te winnen”, sprak de back. Ibrahimovic gaat daar ook vanuit: “Het was belangrijker dat we niet zouden verliezen van Anderlecht. Als we straks winnen van Olympiacos, zijn we door.”

Bezig met laden …