voetbalzone

‘Zlatan is echt een beest, maar we zijn niet bang voor hem’

Erik van Dam04 jun 2016, 10:33
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2016, 10:33
Advertentie

Zondag strijden Wales en Zweden vriendschappelijk tegen elkaar in Stockholm en voor beide partijen is het een laatste test op weg naar het EK 2016. Veel ogen zullen gericht zijn op Zlatan Ibrahimovic, maar Welsh bondscoach Chris Coleman zegt dat niemand bij Wales bang is voor de Zweedse alleskunner.

/

Ibrahimovic pakte afgelopen seizoen zijn vierde landstitel op rij met Paris Saint-Germain en maakte liefst 38 doelpunten in de Franse competitie. In internationaal verband herbergt Ibrahimovic geen geheimen meer en Coleman weet dat zijn verdediging alert moet zijn op de uitspattingen van de aanvaller. “Maar Ben Davies, Ashley Williams, James Chester en Neil Taylor zijn jongens uit de Premier League”, benadrukt de bondscoach.

“Die spelen week in, week uit tegen topspitsen in Engeland. Er is natuurlijk maar één Zlatan, zoals hij is er niemand op de planeet. Hij is een monster, een beest, maar we zijn niet bang voor hem. De jongens zien uit naar deze test, het wordt echt een uitdaging. We moeten zorgen dat we er helemaal klaar voor zijn”, aldus Coleman. Wales is op het EK ingedeeld bij Engeland, Rusland en Slowakije.

Bezig met laden …