Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zo kijkt de Roemeense pers naar het treffen met het Nederlands elftal

Laatste update:

In Roemenië wordt enigszins teleurgesteld gereageerd op het gegeven dat het land in de achtste finale van het EK moet zien af te rekenen met Nederland. De eerste plaats in Groep E betekende Roemeense hoop, maar die heeft inmiddels plaatsgemaakt voor realisme.

"Edward Iordanescu (bondscoach van Roemenië, red.) is een gelukkige trainer, maar alles kent een einde. Na het historische kwalificeren voor de achtste finale van EURO 2024, veranderde Iordanescu's geluk in vreselijke pech", zo schrijft Adevarul.

"Roemenië had goede kans op een makkelijke wedstrijd tegen Slovenië, waarin Roemenië de favoriet zou zijn. In plaats van tegen Slovenië, spelen we in de achtste finale tegen Nederland."

Gazeta Sporturilor erkent dat een eerste plek in de groepsfase geen garanties biedt voor een 'inferieure tegenstander' in de eerste knock-outronde. Desondanks ziet de sportkrant kansen voor Roemenië.

"De spelers van Nederland lijken geen team te vormen en dus is de hoop gevestigd op individuele kwaliteit, iets waar Roemenië geen beroep op kan doen. De 2-3 nederlaag tegen Oostenrijk benadrukte de slechte kanten van het Nederlandse team. Verbinding ontbrak en de kwetsbaarheid van de verdediging riep veel vraagtekens op", schrijft het medium over de kwaliteiten van Oranje.

De Roemeense pers merkt daarnaast op dat er vanuit Nederland met enthousiasme is gereageerd op het gegeven dat beide landen elkaar treffen in de achtste finale. "Ze denken al aan de kwartfinalewedstrijd tegen Turkije of Oostenrijk en hebben geen kans laten liggen om de Tricolori te onderschatten", zo schrijft Pro Sport.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In Nederland denkt men niet direct aan de kwartfinale, maar het is simpelweg een feit dat op papier Roemenie de meest gunstige tegenstander is.

27 juni 2024 om 13:16
0

Mochten ze Nederland uitschakelen, dan krijgen we de teksten dat deze uitspraken zijn opgehangen in de kleedkamer en ze extra motivatie gaf.

27 juni 2024 om 13:22
0

En als ze er afgaan dat zullen ze wel zeggen dat Nederland een veel beter team is, terwijl ze het nu over alleen individuele momenten hebben en geen team.

27 juni 2024 om 13:42
0

Haha dat vind ik toch altijd zo'n amateurpsychologie. Gek genoeg werkt het nog steeds voor veel teams. Zie Argentijnen die zich gek lieten maken door van Gaal, zelfs Messi stond als een dolle stier in het veld.

Wij Nederlanders zijn misschien te nuchter als het echt puntje bij paaltje komt. Alleen Wout Weghorst en Dumfries misschien niet. De rest zal bij uitschakeling toch zoiets hebben van: het waren een paar gezellige weken. Jammer dat we eruit liggen maar het leven gaat door'

27 juni 2024 om 14:45
0

Vreemd, ik heb juist sterk de indruk dat Denzel Dumfries heel kalm en nuchter in het leven staat en een eventuele uitschakeling met enige gelatenheid zal accepteren.

27 juni 2024 om 15:27
0

Absoluut. En degenen die deze horde in gedachte al overslaan slaan ook die kwartfinale over, die denken al aan de halve tegen waarschijnlijk Engeland of Italië.

27 juni 2024 om 15:38
0

Moet je eerlijk bekennen dat ik vooraf dit scenario heb laten meewegen in mijn EK-poule. NL was groepswinnaar op doelsaldo (ook Belgie maar die zouden met pingels verliezen van Hongarije). Eerst Turkije, dan Hongarije en dan Engeland (winnen met pingels). Helaas geen vertrouwen dat we de finale ook zouden winnen.

27 juni 2024 om 16:16
0

Zeker waar! Wat speelde Roemenië heerlijk! Waar alleen Barella, Kante en Bellingham zo nu en dan box2box speelde van de grote landen, speelde Roemenië met vuur en passie. Ze stonden overal!

Koemans oplossing ligt aan zijn tactiek.
2 vm's en snelle onberekenbare aanvallers zoals Malen en Frimpong.

Geertruida naast Schouten, en Memphis op 10.

Gapko----malen----frimpong
--‐--------memphis/xavi--------
----schouten----geert-----------
VdVen--Ake--De Vrij---dumf
-------------verbrugge-----------

En je staat zo in de finale. Want wat een gelukkige loting!

27 juni 2024 om 21:26
0

Nee in Nederland denken ze al aan de.finale

Niemand denkt al aan de kwartfinale in Nederland hoor. Feit blijft dat je liever Roemenië treft dan Engeland, net zoals hun liever Slovenië hadden ipv Nederland.

27 juni 2024 om 12:41
0

Ik denk al wel aan de kwartfinale hoor. Niet dat we er al zijn, maar ik ben alvast een mooi plein aan aan het uitzoeken om te gaan kijken!

Reken maar dat er een ander Nederlands elftal staat volgende week, tenminste dat is toch echt mijn hoop en verwachting. Van onderschatting kan zeker geen sprake zijn, dat kan het nooit op een EK en na afgelopen dinsdag al helemaal niet.

27 juni 2024 om 13:26
0

100% mee eens.

Nu alles gezegd en gedaan is, is die tik tegen Oostenrijk het beste wat je kon overkomen.

Je hebt nog een gunstigere loting dan wanneer je eerste was geworden, en de weg naar de halve finale ligt open, zonder iemand te willen onderschatten.

Je hebt nu een tik gekregen die iedereen op scherp heeft gezet. Er kan geen sprake meer zijn van onderschattig, en iedereen heeft elkaar goed de waarheid kunnen zeggen. Iedereen staat nu op scherp en iedere wedstrijd wordt er 300% gegeven. Wat mij betreft zijn de kansen door de nederlaag tegen Oostenrijk alleen maar gestegen. Je hebt soms wat realiteitsbesef nodig. Iets wat een Spanje, Duitsland en Engeland bijvoorbeeld nog amper hebben gehad.

27 juni 2024 om 13:26
0

Na 3 matige wedstrijden verwacht ik juist totaal geen ander Nederland. Het zal moeizaam gaan, maar hopelijk is Roemenië toch te verslaan in deze vorm.

27 juni 2024 om 15:28
0

Matige wedstrijden nou zeg. Dat is wel extreem negatief. Tegen Polen heb je gewoon goed gespeeld maar schiet je de kansen er niet in. Want die wedstrijd had eigenlijk 4-1 moeten eindigen met de kansen die je hebt gehad. Tegen Frankrijk heb je je ook prima staande gehouden. Zeker vergeleken met de vorige keren toen je met 4-1 en 2-1 had verloren van diezelfde Frankrijk tijdens de kwalificatie. Tuurlijk was Oostenrijk een stuk minder. Maar het pluspunt is dat je alsnog meer kansen dan zij had. 4 grote gemiste kansen tegenover 1 bij Oostenrijk. Dus ook daar kan je iets positiefs uit halen.

27 juni 2024 om 15:43
0

Je zegt nu dus dat we kansen hebben gehad maar ze amper benutten. Leuk en aardig dat je daar iets positiefs uit probeert te halen, maar ik vind het eerder zorgwekkend. Als zij het niet doen, doet een ander het wel (zie Oostenrijk) en ook tegen Polen had het met een beetje pech mis kunnen gaan. Nee ik zie dit niet als iets positiefs eigenlijk, zie niet in hoe ze daar verandering in gaan brengen. Nederland kent geen echte afmakers. Weghorst een beetje, maar die komt er natuurlijk meer in als supersub.

27 juni 2024 om 17:32
0

Frankrijk - Nederland werd zelfs 4-0 vorig jaar, wat nog niet zo heel lang geleden is

27 juni 2024 om 14:29
0

Als je kunt rekenen, reken er dan maar niet op dat Nederland heel veel anders voor de dag zal komen. Waar moet dat opeens vandaan komen? Het is niet dat je even een blikje strijdlust en een zak tactisch vernuft kunt opentrekken.

Roemenie zou normaliter te doen moeten zijn, maar ik zet er geen geld op in.

27 juni 2024 om 15:58
0

Consy ben jij motivational speaker? Lees veel verstandige teksten van jou. Misschien zoeken ze nog wel iemand bij het Nederlands Elftal. Van mij krijg je een ieder geval een duimpje.

27 juni 2024 om 19:51
0

Het zal me benieuwen. Ik verwacht wat andere spelers. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Zirkzee bijv. en Gravenberch.

Maar Koeman een beetje kennende voor zover dat mogelijk is gok ik dat hij weer gewoon hetzelfde doet. En dan weer verrast is dat ze er geen kloot van terecht brengen.

Ik las hier gisteren dat Roemenie ook super blij zou zijn met Nederland. We zijn gewoon zwaar favoriet en als Koeman niet gaat saboteren krijgen we een kans op revanche tegen Oostenrijk.

27 juni 2024 om 12:27
0

Ook Oostenrijk moet eerst nog een wedstrijd spelen tegen de fanatieke Turken...

27 juni 2024 om 12:30
0

Precies. Men doet alsof Oostenrijk zomaar even wint van Turkije. Zou toch wat zijn als Nederland - Turkije de kwartfinale wordt. Gezellig met zijn allen kebab eten en van links naar rechts gaan. Hopelijk zonder gezeur dan.

27 juni 2024 om 12:36
0

Turken toch meestal niet zoveel gezeur? Behalve dat ze bij winst tot 01:00 doorgaan met tuuteren op een doordeweekse dag dan

27 juni 2024 om 12:46
0

Dat wordt wel degelijk Oostenrijk hoor, Turkije maakt geen schijn van kans tegen ze. Met enig kunst en vliegwerk zijn ze doorgekomen maar vraag niet hoe.

Een koppige Italiaan die nog steeds niet weet wat zijn vaste 11 is, denkt te kunnen spelen zonder spits, een verdediging zo lek als een mandje en 2 geschorste sterkhouders, waaronder Calhanoglu. Bovendien is Oostenrijk de zwaarste tegenstander die ze hadden kunnen loten imo.

27 juni 2024 om 13:06
0

Oostenrijk dat vol druk zal gaan zetten op die verdediging waar die twee centralen totaal niet rustig zijn aan de bal. Missen ook nog eens Calhanoglu die nog wat had gekund met z'n fijne lange ballen.

27 juni 2024 om 13:07
0

@caykurrizespor Ik wist niet dat Hakan Calhanoglu geschorst is voor die pot. Dan wordt het echt een enorme uitdaging om al die lopers van Oostenrijk tegen te houden. Zou het wel mooi vinden als NL en Turkije gewoon beide doorgaan. Leuke kwartfinale!

27 juni 2024 om 14:27
0

Schorsing Calhanoglu is een aderlating omdat hij niet te vervangen is in dit elftal. Nu gaat wss Kokcu op zijn positie spelen maar buiten het feit dat hij ontzettend uit vorm is, is hij ook geen loopwonder en dat is exact wat je nodig gaat hebben tegen Oostenrijk.

Q4 NED-TR zou prachtig zijn natuurlijk, ik persoonlijk zal dan sowieso bij elk doelpunt juichen, of het nu Nederland is dat scoort of Turkije, mij maakt het echt geen biet uit want ik houd van beide landen!

27 juni 2024 om 15:00
0

Jij woont vast niet in de randstad.... Of het nou een verkiezingsuitslag, bruiloft of voetbaloverwinning is, het levert meestal gezeik op met Turken. Vreemd genoeg minder gezeik als ze verliezen, dus daar hoop ik tegen Oostenrijk op. Plus de kans op revanche tegen Oostenrijk, uiteraard.

27 juni 2024 om 15:19
0

Limit, ik irriteer me er ook mateloos aan en heb er ook een menig over maar VZ is niet de juiste plek hiervoor.

Het enige dat ik er over wil zeggen is dat berggeiten niet alleen in de bergen grazen

27 juni 2024 om 16:28
0

Ze mogen wel fanatiek zijn, maar hebben ook nog geen goede wedstrijd op de mat gelegd dit toernooi. Tegen Georgie veel kansen tegen gekregen en gisteren hadden ze ook al het geluk van de wereld met de 2e gele kaart voor Tsjechië.

27 juni 2024 om 12:35
0

Zo denkt men in het buitenland nooit. Nederland heeft gewoon een grote naam en dan speel je liever tegen een Oostenrijk of Turkije (om het maar bij hetzelfde toernooikwadrant te houden), ongeacht of wij ook daadwerkelijk beter zijn op dit toernooi.

Nou met het vertoonde spel van oranje dit ek is helemaal niks zeker. Op papier de makkelijkste route, maar hadden we dat tijdens euro 2021 ook niet? Toen vlogen we er kansloos uit tegen Tsjechië…

Das toch mooi, waar de vriendjes van Oranje allemaal als vrienden het hand boven het hoofd te houden omdat ze zo een eenheid zijn, zien ze dat in het buitenland anders,

Er wordt met verontwaardiging gekeken naar onze prestaties op het veld, behalve door Koeman en co. Dinsdag staan gewoon weer 10 dezelfde namen op het veld. Ik denk dat er geen enkele “nieuwe” speler bij komt dit toernooi buiten degene die al minuten hebben gemaakt

27 juni 2024 om 12:36
0

Het zou me niet verbazen als Wijnaldum wordt opgesteld. Drie keer mogen invallen, zegt echt wel wat. De kans dat hij wissel is, is groter, maar toch. We zullen wel zien.

27 juni 2024 om 12:46
0

Hij heeft tijdens zijn invalbeurten echt he le maal niets laten zien, Koeman is een slechte bondscoach maar de man is niet helemaal gestoord natuurlijk.

27 juni 2024 om 13:32
0

Maar dat hij niets liet zien, wist Koeman ook na 2 wedstrijden al. Toch kwam hij er weer in. Wat mij betreft zit Wijnaldum de rest van het EK op de bank hoor, maar ik vermoed dat dit niet gebeurt.

Hopelijk geen herhaling van tegen Tsjechië. Hopelijk gaat Oranje nou eens echt vlammen en laten zien dat ze het shirt waard zijn

Ik denk niet dat we iemand gaan omderschatten. In 2021 kwamen we fluitend de groepsfase door. Nu zijn ze massaal afgemaakt na de laatste wedsteijd door de pers en denkt niemand, dit doen we ff.

Ik wel overigens, wordt gewoon 4-0.

27 juni 2024 om 13:56
0

Haha gelukkig nog iemand optimistisch. 3x depay, 1x wijnaldum. Want ik denk dat hoe slecht depay ook was, koeman denkt... Hmmm mooie goal, ik laat 'm staan

Roemenië is gewoon een matig team. Veruit het minste van de groep als het aankomt op spelen tegen sterke landen vind ik zelf. Ze hebben net genoeg kwaliteit om het tegen andere mindere landen best oké te doen maar tegen landen met meer kwaliteit schieten ze te kort. Persoonlijk denk ik echt dat het een best eenvoudige pot wordt voor Nederland.

27 juni 2024 om 12:48
0

Nederland heeft niet de stabiliteit om ergens een makkelijke pot van te maken. Zeker niet na afgelopen wedstrijd, het zal toch aftasten worden. Het wordt nu wel eens tijd dat we de kansen meteen gaan afmaken, wat dus tegen Oostenrijk ook totaal niet gebeurde.

27 juni 2024 om 13:07
0

België heeft die kwaliteit ook niet. Dat is echt wel duidelijk ondertussen.

Ik verwacht een 1-3 eerlijk gezegd.

27 juni 2024 om 13:48
0

Belgie had de mazzel dat ze de eerste kans tegen Roemenië gewoon binnen schoten. Deed je dat niet dan kwam je ook meer in de problemen.

Ik denk niet dat er onderschatting is bij de fans. Je staat na de poulefase met twee benen diep in de klei.

Het grappige is dat Roemenië een matige voorbereiding had op het EK. Nu wel als groepswinnaar door. Het mindere is dat Nederland gewoon zwak is. Je kan makkelijk van iedereen op dit toernooi verliezen. Dus als je ook maar een beetje denkt van "ah gelukkig, het is maar Roemenië, dan ga je branden.

We mogen toch wel concluderen dat wanneer we niet doorgaan tegen Roemenie. Of wanneer er daarna verloren word van Turkije of Oostenrijk(weer) dat Koeman ontslagen mag worden?Dat je op zo’n manier van Oostenrijk verloor in de groep is natuurlijk dramatisch. Maar we zitten nu aan de goede kant en een halve finale is de minimale eis.Frank de Boer werd ook gelijk geroyeerd na het verlies tegen Tsjechie, ik vind dat hier hetzelfde opgaat.

"Plaats gemaakt voor realisme".
Welk realisme,.....dat Nederland een topland is?
Als ze er gewoon strijd ingooien vooral oo her middenveld is Nederland gewoon underdog.

27 juni 2024 om 14:44
0

Nederland is echt totaal niet de underdog. Daarom vindt geen enkel wedkantoor ons ook de underdog, maar zelfs de torenhoge favoriet. Alleen Spanje is meer favoriet om door te gaan dan wij. Oostenrijk is veel beter dan Roemenie, die speelden een wereldpot, wij zakten totaal door de ondergrens en alsnog wonnen ze maar net.

Niemand denkt dat Nederland een topland is, maar het feit dat we allemaal zo extreem van de leg zijn dat we nipt verliezen van een sterk land als Oostenrijk geeft wel aan dat we ook weer niet zo slecht zijn.

27 juni 2024 om 17:05
0

Nederland is zeker niet de underdog.

Blijf het bijzonder vinden: je speelt één (hele) slechte wedstrijd en mensen zijn meteen vergeten dat Nederland een paar dagen eerder nog een heel behoorlijke pot speelde tegen de vice-wereldkampioen, en dat het er ook tegen Polen en in de oefenwedstrijden tegen Canada en Ijsland zeker niet slecht uitzag.

Ik onderschat Roemenie zeker niet, en zo zullen vele Nederlanders met mij dat ook niet doen.
En dat kan ook niet want Nederland valt zwaar tegen op dit Ek.

Maar het is wel zo dat ik blij ben met Roemenie als tegenstander. Het is op papier de makkelijkste tegenstander, en er is nog zoveel werk aan de winkel voor oranje dat als je nu gelijk Engeland of Spanje had getroffen je het gevoel had dat je vrij kansloos bent. Nu hebben we nog een kans tegen Roemenie.

Roemenië hoeft zich niet zo druk te maken. Zelfs de wedstrijd die ze tegen de Belgen verloren speelden ze goed. Oranje lijkt tot nu toe niet bestand te zijn tegen strijd. Maar laten we hopen dat Koeman ons verrast.

Laten we hope dat afgelopen wedstrijd een eye opener is geweest voor Koeman om niet op deze manier verder te gaan. We moeten 5-3-2 spelen als we enige kans willen gaan maken en optimaal onze spitsen, wingbacks en verdediging benutten.

Voorin zullen we op kracht moeten leunen. Het idee van totaalvoetbal is niet voor deze generatie bedoeld. Dit team kan een winnend team zijn, maar is niet bedoeld voor mooi voetbal en zo moet de organisatie worden neergezet.

Verbruggen
De Vrij
Van Dijk
Aké
Frimpong
Schouten
Reijnders
Ven/Maatsen
Gakpo
Brobbey
Memphis

Laten we niet overdrijven met zn allen: de kans dat dit een simpele 3-0 overwinning wordt is heel erg groot. Nederland is niet in topvorm,maar kunnen een stuk beter dan ze tot nu toe speelden. Roemenië zit aan zijn top en dat is geen bijzonder hoge top

27 juni 2024 om 13:21
0

Onzinreactie. Er is geen enkel aanknopingspunt om te roeptoeteren dat Nederland een ''simpele 3-0 overwinning'' gaat boeken. Integendeel, het is juist alle zeilen bijzetten en eerst maar eens een fatsoenlijke wedstrijd op de mat leggen.

Echt totale misplaatste zelfverzekerheid/arrogantie zo'n opmerking.

27 juni 2024 om 13:31
0

Betere selectie, goede prestaties tegen betere teams als Polen en Frankrijk. Het feit dat Roemenië in de poule ook slechts 4 punten haalden en tegen België eigenlijk geen kans maakte, ook een gelijkspel tegen Slowakije is erg matig. 3-0 is misschien wat overdreven maar we hebben toch wel een klein beetje vertrouwen in ons land?

27 juni 2024 om 13:50
0

Het is maar een detail, maar als je we weer spelen zoals we het volkslied zingen gaan we eraf tegen de Roemenen die alles gaan geven.

27 juni 2024 om 13:56
0

Hoeveel spelers van de teams van '74, '88 en '98 zongen het volkslied uit volle borst mee?

27 juni 2024 om 13:56
0

Op papier hebben we zeker betere spelers ja, alleen het - in ieder geval zoals het op mij overkomt - is de Ãâ©chte wil om te winnen er niet. Het komt op mij over van: als we winnen, prima, als we verliezen, ja nou we hebben ons best gedaan maar het zat er helaas niet in, jammer.

Ik mis een beetje die onverzettelijkheid, dat zie je bij veel oostbloklanden wel terug. Het trots zijn op je land, er alles voor geven. Kijk Tjechie gisteren, met 10 man gingen ze er volle bak voor - het leek soms wel alsof ze met 12 man speelden. Dat wil ik ook zien bij het NL elftal. Als we dat nog kunnen laten ontwaken op de een of andere manier, dan staat er een prima team ja. Nu is het helaas los zand. Waar ik voorheen trots was op de voetballers en dan met name op de voetballers zoals Robben, Van Persie, Sneijder, die destijds wel een echte winnaarsmentaliteit hadden, heb ik dat nu een stuk minder.

En als je dan verliest: so be it. Maar dan heb je er wel alles voor gegeven. Dat maakt een verlies ook draaglijker.

Na afloop vertellen ze braaf hun verhaaltje tegen de media ''dat het echt beter moet'' en ''er moet echt wat veranderen'' ''het kan zo niet langer''. Maar tot nu toe blijft dit bij deze uitspraken. De echte actie ontbreekt. Het lijkt alsof er geen harde kritiek meer gegeven mag worden (naar elkaar toe) want dan ben je niet ''leuk'' meer. Ik vond dat alleen Schouten nog iets van kritiek had, dat hij voorzichtig uitte. Maar hij uitte het in ieder geval.

Ik mis bijv. een Van Dijk die eens iemand uitscheldt en op z'n plek zet (of eens godvert op zichzelf). En nee, dat is niet altijd de beste manier en het wil niet zeggen dat je daar beter van gaat spelen. Maar van die slappe instelling van nu, daar ga je ook niet beter van spelen (dat blijkt al 3 wedstrijden).

27 juni 2024 om 14:00
0

Een detail dat wel veel zegt in mijn ogen. Het laat de passie zien. Als je al gezapig begint met bijv. zo'n volkslied, dan stap je ook al gezapig dat veld op. Er hangt een bepaalde air over het team heen van ''het komt wel goed''. Zo ervaar ik het in ieder geval. Dus ik ben het met je eens m.b.t. het volkslied. Het laat een bepaalde wil en saamhorigheid zien, dat nu ontbreekt.

27 juni 2024 om 14:07
0

Wist je nog hoe Brazilië het volkslied zong tijdens wk 2014. Sommige huilde er zelfs bij. Vervolgens gingen ze er tegen de droge Duitsers met 1-7 vanaf, hahaha

27 juni 2024 om 14:16
0

Je snapt de kern van het verhaal niet.

Het wil niet zeggen dat als je het volkslied met passie meezingt, je automatisch wint, of niet (dik) kunt verliezen. Dat slaat natuurlijk nergens op.

Het laat wel een bepaalde wil, meegaandheid, saamhorigheid en uitstraling zien.

27 juni 2024 om 16:44
0

Hans van Breukelen zong voor 11!

Ik ga met vertrouwen naar dinsdag. Natuurlijk was Oostenrijk teleurstellend maar we hebben naar mijn mening ook daar 60 minuten gedomineerd. Tegen Frankrijk en Polen hebben we gedaan wat we moesten doen. Als Koeman nu eindelijk zijn vaste 11 heeft gevonden en Wijnaldum op de bank blijft ga ik met alle vertrouwen uit van een fantastisch toernooi en hoop ik dat alle negatievelingen de mond gesnoerd worden

27 juni 2024 om 15:11
0

Het was inderdaad slecht tegen Oostenrijk, maar Oostenrijk heeft in de tweede helft maar 2 kansen gehad en met een beetje extra geluk, / scherpte had Nederland die wedstrijd nog gewonnen ook. Dat zet het misschien ook allemaal een beetje in perspectief. Als onze spelers het niveau halen wat ze moeten halen en Koeman het tactisch logisch neerzet, dan zouden we Roemenië moeten kunnen verslaan, en dat geldt ook voor de wedstrijd daarna in de kwartfinale. Wij hebben zoveel meer individuele kwaliteit op (vrijwel) elke positie, je bent je aan je stand verplicht dat te halen.

dus zij mogen wel zeggen dat ze liever slovenie hebben dan oranje, maar wij mogen niet zeggen dat we liever roemenie hebben ipv engeland. tsja.

Na de wedstrijd tegen Oostenrijk rekent niemand in Nederland zich al rijk tegen Roemenië. Neemt niet weg dat het een relatief gunstige tegenstander is.

LVG zag het al, met dit team kun je geen 433 spelen. Hij heeft in 17 wedstrijden er geen 1 verloren.
We krijgen te gemakkelijk goals tegen. Dus ik stel voor 352. Zie opstelling.
Met Maatsen een mannetje extra op het middenveld

Verbruggen
deVrij
VVD
Ake
Dumfries/Fri
Schouten
Gravenberch
Maatsen
Xavi
Gakpo
Memphis
27 juni 2024 om 14:48
0

Reijnders gaat er never nooit af voor Gravenberch.
Reijnders speelde misschien ook niet top, maar die had wel nog twee goede steekballen vs de Oostenrijkers, waaronder die giga kans van Malen.

27 juni 2024 om 15:13
0

Gravenberch is pas armoe. De enige kwaliteit die hij heeft is dat hij een sierlijke dribbel, maar daar houdt t op. Voor de rest vertraagt hij, geeft hij zelden goeie steekballen en verdedigt hij als een mietje.

In Nederland denken we al aan de halve finale en alles wat minder is, zou compleet schandalig zijn, en terecht ook. Hoe je ook wend of keert, Nederland kan tot de halve finale alleen maar tegenstanders tegenkomen die lager gerankt zijn. Of te wel halve finale zou eerder regel zijn dan uitzondering.

Maar zoals iedereen wel weet choken we altijd en kunnen niet aan de verwachtingen voldoen en gaan er vervolgens keihard af.

Even voor alles en iedereen hier die uiterst negatief doen. Portugal is 2 EKs terug gewoon kampioen geworden op deze manier. Zijn 3de geworden met 3 gelijkspellen achter notabene Hongarije en Ijsland... Die hebben toen Kroatie, Polen en Wales verslagen voor ze tegen Portugal moesten. Nederland heeft nu een pak slaag gekregen op het juiste moment, alles en iedereen zal scherp zijn en de tegenstander niet onderschatten. Beter dat je verliest tegen Tsjechie dan dat je met dezelfde houding tegen Roemenie komt. Ik zeg niet dat we kampioen worden, maar gunstig is het wel. Je kan nu zelf vertrouwen tanken tegen mindere tegenstanders en meer in je spel en in het toernooi komen. Je komt nu geen traditionele sterke tegenstander tegen tot de halve finale en dan kan alles.
Natuurlijk ze niet onderschatten, we zijn nog nergens, maar als we nu tegen Spanje moesten waren we door iedereen kansloos verklaart.

Eigenlijk is de nederlaag tegen Oostenrijk het beste wat Nederland kon overkomen. En 3e en daarmee aan de eenvoudige kant van het schema (nouja, dit was met een overwinning op Oostenrijk achteraf ook wel gebeurd), maar daarnaast een gigantische eye-opener dat je 100 procent moet geven en er anders gewoon keihard afgaat.
Beter zo'n faalpartij in de poule en de poule wel overleven dan in de knockoutfase omdat je halfbakken voetbalt omdat je de poule eenvoudig overleefd hebt

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren