voetbalzone

Zo reageert de voetbalwereld op het vertrek van Zinédine Zidane

Tim Siekman31 mei 2018, 14:30
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2018, 14:30
Advertentie

Zinédine Zidane heeft besloten om te vertrekken bij Real Madrid. Donderdagmiddag heeft de Fransman op een persconferentie aangegeven om na drie Champions League-titels de Koninklijke te verlaten. Heel de voetbalwereld spreekt via social media bewondering uit voor Zidane, zo valt te lezen in de reacties hieronder.

Sergio Ramos: "Bedankt voor tweeënhalf jaar voetbal, werk, liefde en vriendschap. Je vertrekt, maar je erfenis is al onuitwisbaar."

Tweets by realmadrid

Borja Mayoral: "Het woord 'BEDANKT' is te klein om mijn dankbaarheid te tonen. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor al je vertrouwen in mij en de kans die je me hebt gegeven om mijn grote droom waar te maken. Het was een voorrecht om elke dag iets van je te leren. Hopelijk komen we elkaar snel weer tegen."

Dani Carvajal: "Bedankt voor de tweeënhalf jaar. Je bent een ongelooflijke professional, net als de staf. Ik heb zoveel geleerd. Ik wens je het allerbeste toe."

Casemiro is eveneens dankbaar: "Ik kom woorden tekort om je te bedanken voor alles wat je hebt gedaan. Het was een eer en een voorrecht om mijn idool als coach te hebben. Voor eeuwig Zizou."

Ook de baas van LaLiga betuigt zijn respect.
Tweets by realmadrid

Achraf Hakimi zegt 'eeuwig dankbaar' te zijn voor het vertrouwen van Zidane.

Marcelo: "Ik heb veel aan jouw zijde geleerd! Ik heb als kind elke training genoten. Je bent heel speciaal voor mij. Je hebt geschiedenis geschreven met je werk, toewijding, passie en vooral met je nederigheid."


Bezig met laden …