voetbalzone

'Zoals het nu lijkt komt er niemand meer, maar je weet het maar nooit'

Bart Kruyt31 jan 2016, 20:51
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2016, 20:51
Advertentie

Het ziet ernaar uit dat FC Groningen het seizoen zal afmaken met de huidige selectie. Basisspeler Johan Kappelhof werd verkocht aan Chicago Fire, maar er zal naar alle waarschijnlijkheid geen vervanger voor de verdediger worden aangetrokken. Groningen had twee namen op het verlanglijstje staan, maar deze spelers blijken allebei niet haalbaar te zijn.

voetbalzone

De Noorse middenvelder Yttergard Jenssen was een van de namen die in beeld was, maar Groningen zette vrijdag al een streep door zijn komst. Ook plan B is niet haalbaar. “En nu kom je bij een categorie spelers waarvan wij niet honderd procent het vertrouwen in hebben dat ze er direct kunnen staan. Dan moet je dat niet doen”, zegt directeur Hans Nijland tegen RTV Noord.

“We zijn nog wel wat aan het aftasten, maar over ruim vierentwintig uur sluit de transfermarkt en je haalt natuurlijk ook niet zomaar even een speler op. Zoals het nu lijkt komt er niemand meer, maar je weet het maar nooit”, zegt Nijland, die ook geen uitgaande transfers meer verwacht. Groningen wil alleen nog iemand laten gaan als er een ‘heel goed’ bod op tafel komt.

Bezig met laden …