voetbalzone

‘Zodra mijn liefde voor Manchester United kapot is, bekijk ik mijn opties’

Erik van Dam27 feb 2014, 11:33
Laatst bijgewerkt: 27 feb 2014, 11:33
Advertentie

Patrice Evra laat zich niet in de kaarten kijken voor wat betreft zijn sportieve toekomst. De 32-jarige linkervleugelverdediger speelt al dik acht jaar voor Manchester United en heeft een contract tot volgend jaar zomer. Alexander Büttner is reeds aanwezig als potentiële opvolger en United is ook al tal van keren in verband gebracht met Luke Shaw van Southampton. Evra wil echter nog niet spreken van een einde bij United.

voetbalzone

Het gaat dit seizoen bepaald niet goed met the Red Devils, die in de competitie zesde staan en in de Champions League balanceren op de rand van uitschakeling. In de FA Cup was daarnaast ronde drie het eindstation en in de Capital One Cup versperde Sunderland de club de weg naar de finale. Evra zelf speelt vrijwel alle wedstrijden en zegt dat hij geen rotgevoel heeft bij het lopende seizoen.

“Mijn liefde voor de club is niet anders geworden. Ik houd van Manchester en van Manchester United. Zodra die liefde kapot is, bekijk ik pas mijn opties. Ik ben nu alleen met het heden bezig. In mei word ik 33 jaar en ik zie uit naar het WK, daar wil ik van genieten en daar wil ik alles geven voor Frankrijk”, zegt Evra in een interview met RMC. De back spreekt ook over de komst van David Moyes.

Die loste in de zomer Sir Alex Ferguson na bijna drie decennia af als hoofdtrainer op Old Trafford. “Dat was een enorme verandering, dat moesten we even verteren. Niemand houdt immers van verandering”, legt Evra uit. “Het team speelde meer dan 28 jaar onder Ferguson, maar nu staan we allemaal achter de nieuwe trainer. We gaan er alles aan doen een Champions League-ticket te bemachtigen.”

Bezig met laden …