Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zoekend Feyenoord waagt nieuwe poging bij Tottenham Hotspur’

Laatste update:

Feyenoord waagt op Deadline Day een nieuwe poging om Bryan Gil in te lijven, zo meldt 1908.nl donderdag. De Rotterdammers hopen de 22-jarige vleugelspeler tot het einde van dit seizoen te huren van Tottenham Hotspur. Gil geldt als alternatief voor Luciano Rodríguez (Liverpool Montevideo), die deze winter niet naar De Kuip komt.

Volgens het Rotterdamse fanmedium heeft de regerend landskampioen zich donderdagochtend opnieuw gemeld bij Tottenham. Eerder deze transferperiode waagde Feyenoord al een poging om Gil te strikken, maar dat liep op niets uit.

“Het is vooralsnog onduidelijk hoe haalbaar en reëel de komst van grootverdiener Gil is, die deze transferwindow ook begeerd werd door clubs als Real Sociedad en Brighton & Hove Albion. Het verbeterde Rotterdamse huurvoorstel ligt al op tafel in Noord-Londen”, aldus 1908.nl.

Gil speelt sinds de zomer van 2021 voor Tottenham, dat hem destijds voor 25 miljoen euro overnam van Sevilla. Sindsdien speelde hij 41 officiële wedstrijden namens the Spurs, waarin hij niet wist te scoren en twee assists gaf. Transfermarkt schat de marktwaarde van de Spaanse bankzitter nog altijd op zo’n 16 miljoen euro.

Couhaib Driouech


Mogelijk schaakt Feyenoord op meerdere borden, daar de Rotterdammers volgens Voetbal International ook nog altijd bezig zijn met Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech. Dat melden journalisten Martijn Krabbendam en Marco Timmer. Driouech kan bij PSV tot medio 2028 tekenen, maar Feyenoord zet mogelijk een belangrijke troefkaart in: Leo Sauer.

“Sauer zou erbij gebaat zijn op huurbasis het seizoen af te maken”, aldus Krabbendam. “Zodat hij in een ritme van spelen kan komen. Excelsior, de club om de hoek, is daarvoor geschikt. De Kralingers lijken zich te gaan handhaven. Sauer kan zich er in alle rust verder ontwikkelen, om komende zomer als een betere speler terug te keren in De Kuip.”

“Excelsior op zijn beurt krijgt dan een buitenspeler die de ploeg niet zwakker maakt, maar misschien nog wel wat wisselvalliger is dan Driouech, die meer ervaring met zich meeneemt. Sauer zou voor Feyenoord de troefkaart kúnnen zijn in de onderhandelingen met Excelsior.”

Krabbendam schrijft wel over een belangrijk obstakel voor Feyenoord, indien de Rotterdammers hopen op de komst van Driouech. “Als het écht op geld aankomt, heeft PSV de beste hand. Dat bleek eerder toen Feyenoord een akkoord dacht te hebben met SC Heerenveen over Joey Veerman en PSV de Rotterdammers overtroefde, zoals de Eindhovenaren dat nu binnen een uur weer zouden kunnen doen. Of Sauer zorgt voor een andere uitkomst.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Tja, hoe betrouwbaar is 1908.nl nog? Al 100 namen gedropt deze periode… Supporters zijn er ook helemaal klaar mee op X, waar de comments onder zn posts zelfs zijn uitgezet.Mocht het wel zo zijn zou het een erg vette transfer zijn hoor, is zeker beter dan wat er nu loopt. Maar ik hou een slag om de arm.

1 februari 2024 om 11:43

Ik wilde precies hetzelfde zeggen. Al zoveel voorbij zien komen. Er is uiteindelijk nog niks uit gekomen deze transferperiode.

Edit: Krabbendam van VI lijkt een betrouwbaarder medium. Ik zou dan ook eerder verwachten dat Driouech komt òf niemand.

1 februari 2024 om 11:49

1908 meld vrijwel alles wat op een lijstje staat. Een vi meld pas iets als het concreet is

1 februari 2024 om 11:53

Het is net een kapotte klok die heeft ook 2x gelijk. Kan feyenoord ook niet gewoon proberen danjuma te huren. Dat is een beetje het type wat ze momenteel missen.

1 februari 2024 om 12:07

Gozer is te duur het schijnt. Werd al vaker gelinkt aan Feyenoord en ergens ook Psv(?) maar verdient niet misselijk volgens de verhalen

1 februari 2024 om 12:06

Het is maar hoe je ernaar kijkt. Ik vind het wel interessant om te horen welke namen worden gekoppeld. Ben al wel de fase voorbij dat ik dan ook verwacht dat ze allemaal komen. Voorheen wisten we natuurlijk helemaal niks wat er speelde achter de schermen.
.
De eigenaar is wel snel op zn teentjes getrapt en is daarom niet altijd zo populair. Zijn scoops zijn wel leuk verder

1 februari 2024 om 13:00

Dat komt voornamelijk doordat men niet kan lezen of doordat men denkt dat iedere onderhandeling succesvol zal zijn. Er zit een groot gat tussen interesse in een speler hebben en een 'it's happening' zoals ze dat op 1908 noemen.

1 februari 2024 om 16:29

En dat is inderdaad precies hoe het zit, je krijgt een hoop mee van wat er speelt bij de club en dat vind ik dan erg interessant. Je weet dat er namen neergezet worden waar ze mee bezig zijn, waar interesse in is en wat uiteindelijk gebeurd. Je dient het zelf ook te filteren.

Ivanusec en Sauer op links, Minteh en Ali op rechts en Paixao die opzich aan beide kanten kan. Het is misschien (zeker) niet de beste voorhoede van Europa, maar is het niet genoeg? Geef Ivanusec ff een paar weken de kans, die kerel werd in December eindelijk weer wat beter en staat er opeens naast. Paixao hoort op rechts, dus zet die dan een tijd daarneer en dan heb je Minteh als de tegenstander moe is en Ali als je wat extra duelkracht nodig hebt. Sauer kan dan hier en daar minuten maken om aan het niveau te wennen.

Ook hiermee moeten we 2e kunnen worden en zal alles mee moeten zitten om Roma uit te schakelen (lijkt me lastig haalbaar op het moment).

1 februari 2024 om 11:49

En Stengs kan ook op de vleugel speler, dan heb je gewoon 6 man voor 2 posities. Ik vind het echt waanzin om nog een vleugelspeler te halen.

1 februari 2024 om 11:55

Als je naar kwantiteit kijkt is het waanzin, als je naar kwaliteit kijkt is het noodzakelijk om er 1 te halen. We zijn bijna elke wedstrijd dit seizoen beter geweest dan de tegenstander maar de vleugelaanvallers stellen allemaal teleur keer op keer.
Paixao weet je wat hij kan ( niet in beste vorm )
Ivanusec de tijd geven maar nog niks laten zien
Minteh kan er niks van
Jahanbaksch mwah
Sauer uitlenen om minuten te maken, groot talent.

1 februari 2024 om 23:25

Je drukt het zachtjes uit. Roma heeft 100x betere voorhoede dan Feyenoord

2 februari 2024 om 10:17

Dat heeft Roma zeker, maar ze presteren dit seizoen vrij slecht. En de bal is rond

Ik zie Gil liever tijdelijk naar Spanje vertrekken of naar een andere PL-club dan naar Feyenoord. Gil moet vlieguren maken en daarvoor zijn die competities beter dan de Eredivisie om volgend jaar defenitief aan te sluiten bij de selectie.

Geruchten zijn er ook over een verkoop, maar ik hoop dat Gil verhuurd wordt. Heeft zijn klasse nog niet laten zien, maar in potentie kan het een hele goede winger worden.

En nog een vleugelspeler erbij, hoeveel hebben we er dadelijk? Gelukkig zwemt Feyenoord in het geld. Zo geven we trouwens ook een mooi signaal af aan onze talenten Sauer en Slory.

Dit zou een mooie tussenoplossing zijn om het seizoen mee af te maken en in elk geval nog 2e te eindigen. Maar daarna direct volop aan de slag met 2 topbuitenspelers voor komend seizoen. De buitenspelers waren wel echt het grote probleem dit seizoen. Kwaliteitssflankspeler als een Sinisterra ontbrak.

Prima tijdelijke oplossing. Al zie ik liever een koop speler aangezien wij waarde moeten creëren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren