voetbalzone

Zoekend Fulham van Jol besluit Chadli met rust te laten

Bart Kruyt30 aug 2011, 06:50
Laatst bijgewerkt: 30 aug 2011, 06:50
Advertentie

Nacer Chadli kan een transfer naar Fulham uit het hoofd zetten. De Engelsen brachten eerder deze maand een bod van vijf miljoen euro uit op de aanvaller van FC Twente, zagen dat afgewezen worden en waren volgens geruchten bereid om uiteindelijk tot tien miljoen euro te gaan. Volgens De Telegraaf is Fulham echter afgehaakt en maakt het geen werk meer van Chadli.

/

De Belgisch international zit momenteel in de lappenmand wegens knieproblemen en het is nog onbekend hoelang Chadli precies uit de roulatie zal zijn. Fulham vindt de investering daarom niet wijs en zal geen pogingen meer ondernemen om de aanvaller naar Craven Cottage te halen. De werkgever van Martin Jol werd overigens ook in verband gebracht met Bryan Ruiz, maar dat lijkt niet serieus te zijn.

Joop Munsterman, voorzitter van FC Twente, liet maandagavond nog weten dat hij alleen werk zal maken van de komst van Leroy Fer wanneer Chadli of Ruiz vertrekt uit Enschede. Feyenoord wil in één keer vijf miljoen euro vangen voor haar middenvelder en Twente heeft dat geld momenteel niet klaarliggen. De 23-jarige Chadli speelde vorig seizoen 33 competitieduels voor Twente.

Bezig met laden …