Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoekt Mourinho een nieuwe job? Portugees duikt plots op bij Premier League-duel

Laatste update:

José Mourinho heeft zondag zijn gezicht laten zien bij de Premier League-wedstrijd tussen Fulham en Liverpool. Waarom de momenteel clubloze oefenmeester aandachtig toeschouwer was op Craven Cottage is niet bekend.

Waar Fulham in de persoon van Marco Silva komend seizoen al voorzien is van een manager, is Liverpool op zoek naar een opvolger van Jürgen Klopp. Mourinho werd echter nog niet nadrukkelijk in verband gebracht met de openstaande trainersvacature.

Sporting Portugal-trainer Rúben Amorim is naar verluidt de belangrijkste kandidaat om volgend seizoen op Anfield aan de slag te gaan.

Op X wordt er volop gediscussieerd wat Mourinho ertoe heeft besloten om het Premier League-duel tussen Fulham en Liverpool te bezoeken. "Is hij op zoek naar een nieuwe job?", vragen veel voetballiefhebbers zich af.

Mourinho stond al meerdere keren aan het roer bij clubs in Engeland. De Portugees was van 2004 tot 2007 uiterst succesvol als manager van Chelsea, waar hij in 2013 voor twee seizoenen terugkeerde.

Daarna volgden dienstverbanden bij Manchester United en Tottenham Hotspur. Mourinho coachte verder onder meer FC Porto, Real Madrid, Inter en meest recent AS Roma.

Bij Roma werd hij half januari ontslagen. De Romeinen stonden er niet goed voor in de Serie A en dat kostte hem uiteindelijk de kop. Vorig seizoen legde the Special One nog wel beslag op de Conference League met Roma.

Na zijn ontslag bij i Giallorossi werd Mourinho door The Times in verband gebracht met een rol als trainer bij Napoli, terwijl Sport Bild hem vervolgens aan Bayern München linkte.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf het zeggen. Maar journalist zijn is het makkelijkst wat er is. Je kan je eigen verhalen verzinnen. En constant verhalen schrijven vol met aannames.
Zou het toevallig niet kunnen dat hij gewoon een wedstrijd komt kijken? Waarom zou Liverpool van Klopp naar Mourinho willen gaan, totaal onlogisch.

Als ik Liverpool fan was, zou ik hier niet blij mee zijn. Mourinho is toch echt heel anders dan Klopp. En Mourinho mag dan wel 'the special one' worden genoemd, maar die bijnaam heeft hij niet van de afgelopen jaren.

21 april 2024 om 19:39

Wat een scherpe analyse.

21 april 2024 om 20:16

Hij zal eerder voor Fulham komen dan Liverpool. Die zijn niet zo gek om een trainer op zn retour aan te nemen. Die gaan voor een De Zerbi of Xabi, al heeft die laatste dus net bijgetekend en blijft bij Leverkusen. Maar zulk soort trainers zoeken ze.

Man die woont in west Londen bezoekt een wedstrijd van een club in west Londen. Groot nieuws!

21 april 2024 om 19:05

Dit lijkt me inderdaad de meest logische verklaring. Chelsea en Fulham liggen dichtbij elkaar. Mourinho is alles waar Liverpool niet voor staat.

21 april 2024 om 19:29

Indd, Mourinho is een winnaar!

21 april 2024 om 20:17

Liverpool heeft meer gewonnen dan Mourinho laatste jaren.

Hopelijk komt hij volgende week alvast kijken bij Arsenal-Chelsea voor volgend seizoen. Wel opvallend dat hij nu dus in Engeland is en nog steeds niet aangeschoven is bij SKY.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren