voetbalzone

Zoet mist ook Champions League-kraker tegen Bayern

Robin Bruggeman31 okt 2016, 10:54
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2016, 10:54
Advertentie

Jeroen Zoet moest de afgelopen drie wedstrijden van PSV al laten schieten met een spierblessure en daar komt een vierde wedstrijd bij. De doelman is namelijk niet op tijd hersteld om dinsdag met de Eindhovenaren aan te treden in de belangrijke Champions League-ontmoeting met Bayern München, zo meldt het Algemeen Dagblad.

/

Zoet was maandag niet aanwezig op de laatste training van PSV voor de wedstrijd tegen der Rekordmeister. De heenwedstrijd in München van twee weken geleden was de laatste keer dat hij onder de lat stond. De 32-jarige Remko Pasveer gaat zodoende zijn debuut maken in het miljardenbal.

Luciano Narsingh is verder een twijfelgeval voor het duel met Bayern, terwijl Siem de Jong, Jorrit Hendrix en Jürgen Locadia de wedstrijd sowieso niet gaan halen. Steven Bergwijn en Jetro Willems haalden afgelopen zaterdag het einde niet in de wedstrijd tegen Vitesse, maar zij lijken wel gewoon inzetbaar te zijn. Cocu liet vanwege het grote aantal blessures maandag Jong PSV'ers Sam Lammers, Dante Rigo en Pablo Rosario meetrainen.

Bezig met laden …