voetbalzone

‘Zolang er niets concreets speelt, hoef ik niet over Feyenoord na te denken’

Peter Nusselder10 nov 2014, 08:45
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2014, 08:45
Advertentie

Terwijl het Feyenoord ontbreekt aan een echte spits, is de in Rotterdam geboren Michiel Kramer met negen doelpunten de topscorer van de Eredivisie. De 25-jarige aanvalsleider van ADO Den Haag wordt dan ook in verband gebracht met een overgang naar Feyenoord, misschien al in januari.

voetbalzone

“Maar zolang er niets concreets speelt, hoef ik daar niet over na te denken”, houdt Kramer zich in gesprek met De Telegraaf op de vlakte over een mogelijke verhuizing naar zijn geboortestad. Vorig seizoen kwam de spits niet verder dan zeven treffers in de competitie, nu heeft hij nog voor de eerste seizoenshelft achter de rug is al bijna zijn doelstelling (‘dubbele cijfers halen’) bereikt.

Hoewel Kramer dat afgelopen zomer niet had durven voorspellen, is hij niet verbaasd door zijn goede prestaties. “Want ik weet wat ik kan. Ik word afgerekend op doelpunten. Bij FC Volendam heb ik twee jaar geleden al eens 22 keer in één seizoen gescoord. Maar dat viel niet zo op, omdat dat in de Jupiler League was. Nu krijg ik veel meer aandacht”, legt de goalgetter van de nummer veertien van de Eredivisie uit.

Bezig met laden …